به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور در اطلاعیهای اعلام کرد: متأسفانه افرادی سودجو، گروههایی در فضای مجازی تشکیل داده و ادعای مشاوره و راهنمایی دارند که برخی از این گروهها با ادعاهای کذب مانند ارائه کارنامه تقلبی، ادعای تقلب در آزمون یا ادعای راهنمای انتخاب رشته، اقدام به جمع آوری اطلاعات کاربران میکنند.
این گروهها ادعا میکنند از اطلاعاتی خارج از قوانین منتشر شده توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی آگاهی دارند یا در مورد کارشناسی ارشد کلید جعلی ارائه میدهند و یا در آزمون علوم آزمایشگاهی تکمیلی اعلام کرده اند که طراحان سؤال خود شرکت کننده در آزمون هستند.
مرکز سنجش آموزش پزشکی با توجه به این ادعاها، ضمن رد کلیه این موارد به اطلاع میرساند، این اخبار صحت ندارد و هر گونه اطلاع رسانی در خصوص قوانین صرفاً از طریق سایت sanjeshp.ir انجام میشود و لازم است داوطلبان در صورت داشتن هر گونه سؤال از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در قسمت ارسال درخواست و تماس با ما مطرح و پاسخ خود را دریافت کنند.
داوطلبان آزمونها توجه داشته باشند که در گروههای که در فضای مجازی وجود دارد و نمیشناسند عضو نشوند و کارنامه و کدرهگیری خود را به هیچ وجه در اختیار افراد و گروهها قرار ندهند.
همانطور که قبلاً اعلام شده است در آزمون پذیرش دستیار تخصصی، پس از اعلام اسامی قبول شدگان در دو رشته روانپزشکی و زنان و زایمان مصاحبه انجام خواهد شد و چنانچه داوطلبان در مصاحبه پذیرفته نشوند، رشته محلهای بعدی آنان لحاظ خواهد شد؛ لذا هیچگونه ویرایش مجدد برای انتخاب رشته محل، بعد از مصاحبه انجام نخواهد شد.
در رابطه با حضور طراحان سوال در آزمون علوم آزمایشگاهی تکمیلی نیز مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام کرده است که قبل از دعوت از اساتید برای طراحی سوال اطلاعات آنها بررسی میشود و نه تنها طراحان سوال بلکه اقوام درجه یک آنها نیز حق شرکت در آزمون آن سال را ندارند.
کلیدهای آزمونهای برگزار شده توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی تنها از طریق سایت sanjeshp.ir منتشر میشود و کلیدهای منتشر شده در سایر سایتها و شبکههای اجتماعی مورد تایید این مرکز نیست.
انتهای پیام/