به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ گوشت مار یکی از غذاهای محبوب در کشورهای جنوب شرق آسیا است اما مارهایی که برای طبخ به رستورانها آورده میشوند مرگ دردناکی در انتظارشان است چرا که مارهای نگون بخت را بدون اینکه بکشند پوستشان را از تنشان جدا میکنند و حیوان بیچاره اگر به این طریق نمیرد یا با ساطور آشپزان قطعه قطعه میشود و یا قبل از تکه تکه شدن به درون روغن داغ برای پختن میاندازند.
من یک سری توی فیلما دیده بودم که یک زن چینی هشت پای زنده می خورد
خدایانبخشی انسانها را حق داری
می گویند کسانی که دین به اونها نرسیده در اخرت از وجدانشو سوال خواهد شد.