به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ اسمعیل کریمزاده با تشریح چگونگی اجرای پروژه آگاهسازی، آموزش و جلب مشارکت جوامع محلی در شهرستانهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه اظهار کرد: 147 روستای پروژه در شهرستانهای ارومیه، مهاباد و سلماس توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان و 147 روستا نیز در شهرستانهای سلماس، نقده، میاندوآب، اشنویه، شاهین دژ، بوکان و تکاب توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در قالب شرح خدمات مربوطه اجرایی شده که سازمان جهاد کشاورزی استان به عنوان دستگاه بهرهبردار و ناظر پروژه بوده است.
کریمزاده گفت: اقدامات انجام یافته شده در پروژه آگاهسازی، آموزش و جلب مشارکت محلی حوضه آبریز دریاچه ارومیه توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان شامل اعزام 20 تیم در سه شهرستان ارومیه، مهاباد و سلماس است که تعداد نفرات فعال در هر تیم 4 نفر و در مجموعه حدود 83 نفر در قالب آن انجام وظیفه کردند.
وی افزود: در همین چارچوب 147 جلسه در جوامع محلی برگزار شد و همزمان با آن 147 کارگاه آموزشی مهارتی نیز برای روستائیان برپا شد و در نهایت 3 هزار و 675 نفر گواهینامه آموزشی دریافت کردند.
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در قالب برنامههای ستاد احیاء دریاچه ارومیه 147 نشست نیز با رهبران جوامع محلی روستایی در این سه شهرستان برگزار شده است.
کریمزاده اظهار کرد: در قالب پروژه آگاه سازی، آموزش و جلب مشارکت جوامع محلی یک نمایشگاه ثابت در نوشین شهر و نمایشگاههای سیار برای شهرستانهای زیرپوشش برگزار شده و 6 نشریه نیز تدوین شده و علاوه بر آن 4 عنوان پوستر و 6 عنوان انیمیشن نیز در این راستا تهیه شده وهمچنین 3 هزار لوح فشرده در اختیار روستائیان قرار گرفته است.
وی با تشریح اقدامات انجام یافته شده در پروژه آگاهسازی، آموزش و جلب مشارکت محلی حوضه آبریز دریاچه ارومیه توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان نیز گفت: این مجموعه در 7 شهرستان نقده، بوکان، اشنویه، شاهیندژ، تکاب، میاندوآب و سلماس ، با 33 تیم و 1230 نفر مربی کارگاههای آموزشی خود را برگزار کرده و نقش به سزایی در روند کاهش آب مصرفی در حوزه کشاورزی در روستاهای این شهرستانها ایفا کرده است.
انتهای پیام/ب