به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ، فریدون سیدمصطفوی افزود: این مدارس معادل 63 مدرسه 12 کلاسه است و ما اگر بخواهیم در بخش دولتی این مدارس را ایجاد کنیم نیازمند 63 خیر مدرسه ساز هستیم.
وی با بیان اینکه خالی بودن این مدارس متوجه مدارس دولتی نیز می شود، اظهار داشت: تراکم بالای کلاس ها در مدارس دولتی استان از عواقب ناشی از خالی بودن صندلی های مدارس غیر انتفاعی است که باید آسیب شناسی و این موضوع رفع شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اضافه کرد: مشارکت مردمی در ایجاد مدارس غیر انتفاعی گام مهمی در حمایت از دولت بوده که باید به روش های مختلف مورد حمایت باشد.
سید مصطفوی ادامه داد: باید بسیار دقت کرد که این مدارس در استان از روز اول برمبنای درستی پایه ریزی شوند و در کنار سرمایه گذاری و دیدگاه اقتصادی که برخی از افراد در این زمینه دارند، هماهنگ و توام در مسیر سند چشم انداز نظام حرکت کنند.
وی افزود: تنوع مدارس در استان آذربایجان غربی کار را برای مدارس غیر دولتی بسیار دشوار کرده و این موضوع که این مدارس جزو انتخاب های آخر مردم هستند، بسیار آسیب زننده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: تیمی تشکیل شده تا عامل خالی بودن این صندلی ها در استان آسیب شناسی شود.
نشست یک روزه روسای ادارات مشارکت های مردمی قطب یکی کشوری شامل استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان و قزوین به مدت یک روز در ارومیه برگزار شد.
انتهای پیام/ع
متاسفانه اکثر مدارس تنها به فکر جذب دانش آموز بوده و هیچ خدمت با کیفیتی جهت نگه داشتن دانش آموزان ندارند