تغذیه ناسالم وعدم تحرک در میان افراد جامعه از عوامل مهم تشدید سرطان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد امانی استادیار پژوهشکده گوارش وکبد دانشگاه تهران در برنامه ویزیت و مشاوره رایگان خانواده‌های تحت پوشش بنیاد حمایت از کودکان بی‌سرپرست و سرطانی اظهار کرد: مصرف پایین سبزیجات و تغذیه ناسالم، استفاده از فست فودها و عدم تحرک و فعالیت از عوامل تشدید سرطان است.

وی با اشاره به افزایش چاقی درکودکان افزود: 30 درصد از بانوان و 16 درصد از آقایان مبتلا به افزایش وزن و چاقی هستند .

امانی به ضرورت اصلاح شیوه عادات غذایی تاکید کرد و گفت: شایعترین سرطان در اردبیل سرطان روده بزرگ است.

استادیار پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه تهران تصریح کرد:37 درصد مردم ایران مبتلا به سندرم متابولیک بوده  که این سندرم منشا بیماری‌های زیادی است.

 امانی بیان کرد: مبارزه با شیوع بیماری‌های غیرواگیردار اعم از سرطان و بیماری‌های قلبی وعروقی نیازمند فرهنگ‌سازی است.

فوق تخصص گوارش وکبد گفت: عامل سرطان روده بزرگ ضایعه‌ای به اسم پولیپ است که در50 سالگی بروز می‌کند و با روش‌های غربالگری و کولونوسکوپی قابل پیشگیری است.

وی عدم رعایت بهداشت، مصرف دخانیات، چای داغ، مصرف غذاها حاوی مواد نگهدارنده و نوشابه‌های گازدار را عامل تشدید بیماری عنوان کرد و افزود: مصرف ویتامین D می‌تواند از ابتلا به این بیماری پیشگیری کند.

 

انتهای پیام/ع

تغذیه ناسالم وعدم تحرک مهمترین عامل سرطان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۹ ۰۷ مرداد ۱۳۹۶
سلام
ممنون از مطالب خوبتون.