به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛سرهنگ ایرج محمدخانی، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان گیلان گفت: اخیرا افرادی با ساخت و بارگذاری نرم افزار موبایلی ماهواره جیبی در کانال ها و گروه های تلگرامی که در قالب دانلود رایگان ارائه شده، اقدام به کلاهبرداری از کاربران می کنند.
وی افزود: استفاده و فعال سازی قابلیت های این نرم افزار مستلزم پرداخت اینترنتی مبلغ 99 هزار و 990 ریال از سوی مشتریان است که می تواند کاربران را به صفحه جعلی و شبیه سازی شده یک بانک هدایت کند که این اتفاق نهایتا منجر به سرقت اطلاعات حساب بانکی کاربران نظیر شماره کارت، رمز اینترنتی و تاریخ انقضای کارت برای کلاهبرداران میشود.
رئیس پلیس فتای گیلان با تاکید بر اینکه مردم نباید به پیشنهادهای جذاب و اغواگرایانه کلاهبرداران سایبری که غیرقانونی و جعلی هستند توجه کنند، از شهروندان خواست هنگام پرداخت اینترنتی از صحت و اصالت درگاه پرداخت الکترونیک بانک مربوطه اطمینان یافته و برای وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود همیشه از پروتکل امن https استفاده کنند.
سرهنگ محمدخانی تصریح کرد: شهروندان چنانکه با موارد مشابه در فضای مجازی مواجه شدند، مراتب را از طریق نشانی اینترنتی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir یا ایمیل این پلیس به نشانی Gfata@police.ir اطلاع دهند.