به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، محققان استنفورد فهمیدند راه رفتن قدرت ایده پردازى را منفجر مىکند. آنها سطح ایده پردازى را در حال راه رفتن و نشستن اندازه گرفتند. به طور متوسط 60 درصد ایده پردازى هنگام راه رفتن افزایش مىیابد.
از دیگر فواید قدم زدن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پیاده روی به طور خاص روی افزایش سن مغز تاثیر گذاشته و خطر ابتلا به زوال مغز و پیری و مشکلات آن را کاهش می دهد. یک مطالعه که در مجله نورولوژی منتشر شد نشان داد که پیاده قدم زدن در افراد ۵۵ تا ۸۸ ساله می تواند تاثیر مثبتی در کاهش خطر ابتلا به آلزایمر داشته باشد. حتی گفته می شود که قدم زدن در افراد عقب مانده می تواند اثرات مثبت زیادی روی بهبود عملکرد مغز آن ها بگذارد.
پیاده روی می تواند در تقویت استخوان بندی و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان به شما کمک کند. یک مطالعه نشان می دهد که زنانی که حداقل ۴ ساعت در هفته راه می روند تا ۴۰ درصد کمتر دچار شکستگی لگن می شوند. درحالی که ورزش های سنگینی مانند دویدن، پرش از مانع و وزنه برداری می تواند روی استخوان بندی موثر باشد باید بگوییم که یک پیاده روی ساده هم می تواند همان اثرات را داشته باشد.
قدم زدن می تواند حال تان را بهتر کند. بهترین کار این است که کمی در طبیعت و یا فضای سبز قدم بزنید. این کار برای کاهش احساس سرخوردگی و یا ناراحتی مشا اثر خوبی خواهد داشت. قدم زدن با مدیتیشن برای آرام کردن مغز شما برابری می کند.
فعالیت بدنی و پیاده روی بصورت منظم می تواند برای قلب شما مفید باشد. افزایش گردش خون می تواند فشار خون را پایین آورده و خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش دهد. اگر در روز تنها ۳۰ دقیقه قدم بزنید قلب سالم تری خواهید داشت.
عضلات بدن شما می توانند با افزایش سن کارایی خود را از دست داده یا دیگر کمتر بتوانند خوب کار کنند. این مورد سبب از دست دادن تعادل بدن و همچنین مشکلات راه رفتن می شود. این در حالی است که قدم زدن با یک حالت تاکیدی روی پاشنه ی پا می تواند عضلات ساق پا را قوی کرده و به کارکرد بهتر آن کمک کند.
آیا برای تان زیاد پیش می آید که سوئیت ماشین یا گوشی موبایل تان را گم کنید و به یاد نیاورید که آن ها را کجا گذاشته اید؟ قدم زدن می تواند این حالت ها را در شما رفع کند. به عبارتی پیاد روی سبب بهبود عملکرد و ساختار هیپوکامپ در مغز می شود. هیپوکامپ بخشی در مغز است که حافظه کلامی و یادگیری را ساپورت می کند. یک مطالعه روی زنان ۶۵ ساله و مسن تر نشان داد که ضعف حافظه در کسانی که کمتر راه می روند بیشتر رخ می دهد.
قدم زدن و پیاده روی می تواند علائم و درد بیماری هایی مانند آرتریت و فیبرومیالژیا را کاهش دهد. به این ترتیب کمی قدم زدن حتی می تواند بیماری شما را درمان کند البته لازم به گفتن نیست که در این مواقع صحبت کردت با پزشک تان الزامی است.
در هر زمان از روز کمی قدم زدن می تواند سطح قند خون شما را بهبود دهد اما بعد از غذا خوردن این اتای بیشتر رخ می دهد. مطالعات نشلن می دهد که یک پیاده روی ۱۵ دقیقه ای بعد از غذا می تواند به اندازه یک پیاده روی ۴۵ دقیقه ای در کاهش قند خون موثر باشد.
قدم زدن حتی می تواند به سیستم ایمنی بدن شما برای دفع بیماری ها کمک کند. همچنین باید توجه داشت که پیاده روی هم یک ورزش است که مانند دیگر ورزش ها می تواند به کاهش وز و بهبود سلامت تان کمک کند.
کمی پیاده روی می تواند سبب شود سریع تر به خواب بروید و بهتر بخوابید. به خصوص اگر از بی خوابی رنج می برید یک پیاده روی صبحگاهی می تواند به تنظیم شدن ریتم شبانه روزی بدن تان و بهود خواب شما تاثیر مثبت بگذارد.
انتهای پیام/