رسانه ها وظیفه دارند تا الگو سازی کنند و فرهنگ حجاب را نهادینه بسازد به این معنی که وقتی فیلمی را به نشر می رساند باید به جنبه های منفی آن توجه داشته باشند.

رسانه ها؛ برای الگو سازی و نهادینه کردن فرهنگ حجاب نقش اساسی داردبه گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، نوریه حسینی؛ مسئول بخش زنان دفترمرکزی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل در جمع بندگی گفتمان ؛ عزت فاطمی و ذلت فمینستی گفت: پیش کسانیکه ادعای روشنفکری دارند این سوال مطرح است که آیا حجاب لازم و ضروری است یانه؟ در حالیکه قرآن صراحتاَ از حجاب نام نبرده است.

وی در پاسخ به این سوال افزود: در آیات متعدد قرآن کریم به ضرورت حفظ حجاب اشاره شده است و حتی در بعضی تفاسیر و روایات نوعیت و رنگ حجاب نیز مشخص شده است.

حسینی تصریح کرد: خداوند خطاب به پیامبرش می گوید: ای رسول من به همسران خود و خانمهای مومنین بگو که حجاب را رعایت کنند و زینت خود را در نزد نا محرم آشکار نکنند.

 مسئول بخش زنان دفترمرکزی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل یاد آور شد: مسئله حجاب تنها در شریعت اسلام مطرح نیست بلکه در ادیان دیگر مانند یهودیت، مسیحیت زردشت و مانند آن نیز مطرح است.

وی اظهار داشت: پیش از قرن شانزدهم میان پیروان دین مسیح حجاب به گونه درست رعایت می شد و تصویر حضرت مریم(ع) به صورت محجب در مکانها نصب می گردید، اما بعد از دوره تجدد بی حجابی حتی روی تصویر حضرت مریم نیز تاثیر گذاشت.

حسینی  عنوان کرد: فرهنگ بی حجابی که سر منشاء آن غرب است در دنیا تاثیر گذاشته و امروز هرچه بشر مدرنتر می شود بی پردگی و بی حجابی بیشتر می شود.

فایده حجاب چیست؟
مسئول بخش زنان دفتر مرکزی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل با بیان اینکه حجاب هم برای خود زن و هم برای جامعه فایده دارد خاطر نشان ساخت: حفظ حجاب نقش امنیتی را به لحاظ فکری، روانی و اجتماعی در جامعه بازی می کند و اگر فکرها در یک جامعه آشفته شد نمی تواند به سوی فلاح و رستگاری گام بردارد، لذا حفظ حجاب امنیت فردی و اجتماعی را در پی دارد.

وی عنوان کرد: حجاب مختص به زنان نیست، مردان نیز باید این مورد را در نظر داشته باشند. امروز لباسهای زننده ای که غربیها برای ما طراحی می کنند و در بازار فروش دراختیار ما قرار می دهند زن و مرد را هدف قرار می دهند  و گاها لباسهای طراحی شده برای مردان به مراتب فجیعتر از زنان است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه حجاب بر دو گونه است ابراز داشت: یکی ظاهری و دیگری باطنی، حجاب ظاهری همان لباس و پوشش معمولی است و حجاب باطنی حفظ عفت و پاکدامنی که هردو برای یک مسلمان ضروری می باشد.

مسئول بخش زنان دفتر مرکزی مرکز فعالیتهای فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل گفت: برای حفظ کامل حجاب باید الگو برداری صورت بگیرد و بهترین الگو نیز خاندان ائمه معصومین(ع) است که حتی زنان آل پیامبر(ص) در بد ترین شرایط از نگاه حجاب بهترین بودند.

وی یاد آور شد: در شرایطی که غرب بازار لباس را در دست دارد و به انواع مختلف از خلق عروسک ها گرفته تا اسباب بازی طراحی می کند برای الگو سازی نیاز بیشتر احساس می شود که مسلمانان باید بازار لباس را خود در دست بگیرند و طبق دستورات اسلام و مطابق احکام قرآن لباسها طراحی شود.

حسینی عنوان کرد: اسلام دستور می دهد که شما نباید لباس کفار را بر تن کنید چرا که مصداق لباس کفر امروز در جوامع اسلامی فراوان به نظر می رسد و مورد استفاده قرار می گیرد.

این استاد دانشگاه بیان داشت: رسانه ها وظیفه دارند تا الگوسازی کرده و فرهنگ حجاب را نهادینه ساخته و در هنگام ساخت فیلم جنبه های منفی آن را  در نظر بگیرند.

وی در پایان گفت: امروز متاسفانه یک عده از رسانه ها که ادعای شیعه گری و اسلامی هم دارند مجریان برنامه هایشان با بی حجابی  پشت پرده تلویزیونها ظاهر می شوند که نشان می دهد اینها دقیقاَ در خط غربیها و ضد اسلام حرکت می کنند.

 

انتهای پیام/

برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۲:۲۰ ۲۴ تير ۱۳۹۶
ممنون با بت خبرتون
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۲۰ ۲۴ تير ۱۳۹۶
آفرین بر تو ای شیرزن
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۲۰ ۲۴ تير ۱۳۹۶
آفرین بر تو ای شیرزن