به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حمیدرضا اکبری سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دیلم ظهر سهشنبه در اولین نشست گفتمان ادبیات دینی بیان داشت: ادبیات مذهبی باید به گونهای تدوین و آفرینش شود که جهانشمول باشد و به عبارت دیگر، به اقتضای یک دوره خاص، تولید نشده باشد.
وی اضافه کرد: این ادبیات، باید پاسخگوی بسیاری از نیازهای مردم هم باشد و توقع میرود که نویسندگان بسیار زبردست و توانمند، که هم بر تکنیک و هم مضمون احاطه داشته باشند، به این وادی گام نهند.
اکبری ادامه داد: ادبیات داستانی، ژرفترین و پیچیدهترین شکل و قالب بیان مضامین دینی و مذهبی است و هیچیک از ژانرهای ادبی توان طرح مسائل دینی و الهی را از زوایای گوناگون ندارند، آنچنان که در قرآن کریم، بسیاری از مسائل و رهنمودهای الهی، با زبان داستانی مطرح شده است.
وی اظهار کرد: این در حالی است که امروزه، بسیاری از متخصصین علوم انسانی دریافتهاند که با زبان داستان، بهتر میتوانند آراء و اندیشههای تخصصی خود را، به خواننده منتقل کنند و باعث ماندگاری دیدگاهها در ذهن مخاطبان خود باشند.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دیلم بیان داشت: بعد از پیروزی انقلاب سهم ادبیات دینی را پر رنگتر از شعبهها و شاخههای دیگر ادبی میبینیم و واقعیت هم همین است. با انقلاب فرهنگ ادبیات دینی جان تازه از گرفت. این همان مطلبی است که بار گفتهاند؛ انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی به شمار می رود.