به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محسن ارشدزاده ،با بیان این مطلب اظهار کرد: صدور مجوز به منظور تاسیس مهدکودک در شهر، شهرستان و روستاها عمدتاً بر عهدهی بهزیستی میباشد و نظارت نیز در دو بخش نظارت بر محتوا و شهریه انجام میشود.
وی افزود: نظارت بر محتوا بر مفاد آموزشی اشاره دارد و مربیان مهد کودکها نمیتوانند در انتخاب جزوه و کتب آموزشی سر خود عمل کنند.
وی عنوان کرد: فرایند تعیین شهریه از طریق تشکلهای صنفی مهد کودکها تحت عنوان کانون همیاری مهد کودکها انجام میشود و شهریه طی جلسات مختلف و با توجه به امکانات و محتوای آموزشی و با حضور ادارهی معاونت نظارت بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تعیین میشود که نرخ تورم و افزایش بیمه نیز در تعیین شهریه نقش دارد.
ارشدزاده گفت: میزان شهریهی مهدکودکها در شهر، شهرستان و روستاها کاملاً متفاوت از هم است و در روستاها با توجه به محرومیت در این مناطق یارانه نیز به مهد کودکها تعلق میگیرد و شهریهی تعیین شده از سوی شهرستانها نهایتاً در معاونت امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور مورد بررسی قرار میگیرد و در صورتی که مهدها در دریافت میزان شهریه تخلف کنند، از سوی کارشناسان ناظر ستادی و معاونت سازمان صنعت، معدن و تجارت مجازات خواهند شد.
وی با بیان این که مهدکودکها بر اساس نوع خدمات و شاخصهای چک لیست ارائه شده از سوی کارشناسان، ستارهدار و درجه بندی میشوند، گفت: مهدکودکها از بی ستاره تا سه ستاره درجه بندی میشوند و بر این اساس میزان شهریه در آنها نیز مقداری افزایش مییابد.
وی تاکید کرد: مهدهای مناطق محروم و حاشیه نشین نیز تحت پوشش بهزیستی قرار دارند و همچنین مهدهای تمامی روستاها از یک وعده غذای گرم بهرهمند میشوند که بهزیستی استان در سال گذشته حدود سه میلیارد ریال صرف تهیهی یک وعده غذای گرم برای 14 هزار و 500 کودک روستایی در مهدها کرده است.
انتهای پیام/خ