به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فریدون اله یاری در هفتمین نشست انجمن میراث فرهنگی شهرستان فریدن افزود: این منطقه یکی از مهمترین پایگاه های باستان شناسی استان به شمار می رود و باید همه نهادها و ارگانهای اجرائی با همکاری مردم و تشکلهای دوستداران میراث فرهنگی دست به دست هم داده تا درخشش میراث فرهنگی فریدن بزرگ را به عنوان یک سرمایه هویتی و ظرفیتی مهم به همه گردشگران معرفی کنیم.
وی تاکید کرد: با توجه به وجود محوطه های فراوان باستانی در منطقه فریدن ، برنامه ریزی لازم برای تاسیس پایگاه های باستان شناسی دراین منطقه انجام شده و طرح آن جهت تائید نهائی به پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور ارسال شده و امیدواریم بزودی این پایگاه در منطقه تاسیس شود.
اله یاری افزود: با تاسیس خانه صنایع دستی در شهرستان های استان به ویژه فریدن به دنبال پژوهش و شناسائی صنایع دستی غنی شهرستان به ویژه شناخت صنایع دستی روستاهای فریدن هستیم ، زیرا بسیاری از این صنایع دستی در گذر ایام، رو به فراموشی رفته است.
وی تاکید کرد: همگرائی و همدلی در کنار خلاقیت و برنامه ریزی علمی ،نقش مهمی در گسترش گردشگری شهرستان به صورت علمی و متوازن ایفا می کند و ما با ترویج صنایع دستی و توسعه گردشگری در منطقه و معرفی طبیعت منحصر به فرد و آب و هوای پاک،علاوه بر اینکه شرایط مناسبی را برای توسعه گردشگری طبیعت و گردشگری سلامت در منطقه فراهم می آوریم به دنبال تحقق شعار رهبر فرزانه انقلاب در حوزه تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال هستیم.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان همچنین درنشست با اعضای تشکل های دوستداران میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به فعالیت های چهارساله خود دراین زمینه اشاره کرد وگفت: تلاش کرده ایم تا حضور میراث فرهنگی به اصفهان و چند شهرستان شاخص محدود نباشد وحضور میراث فرهنگی در 24 شهرستان استان احساس شود.
اله یاری ادامه داد: با تمام تلاش های انجام شده و با توجه به وجود 22 هزار اثر تاریخی در سطح استان در کنار شاخصه های متنوع گردشگری و صنایع دستی، هنوز کار زیادی پیش رو داریم.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با حضور جمعی از مدیران اداره کل میراث فرهنگی در سفر به شهرستان فریدن، ازاقامتگاه های بوم گردی و مناطق شاخص گردشگری این شهرستان بازدید کردند.
انتهای پیام/م