از ابتدای سال جاری تاکنون پنج هزار و 533 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ علی مبارکی ،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این که تولید گوشت قرمز در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک و نیم درصد افزایش داشته است،گفت: هم اکنون شهرستان های شیروان با تولید سالانه چهار هزار و 651 تن، اسفراین با تولید 3 هزار و 957 تن و مانه و سملقان با تولید 3 هزار و 262 تن گوشت قرمز به ترتیب بیشترین تولید گوشت قرمز در استان را دارند.

وی سرانه سالیانه مصرف گوشت قرمز در استان را به ازای هر نفر 15 کیلوگرم اعلام کرد.

مبارکی تصریح کرد: خراسان شمالی 2 میلیون و 55 هزار راس دام سبک شامل بز، بزغاله، گوسفند و بره و 78 هزار و 520 راس دام سنگین شامل گاو و گوساله دارد.

گفتنی است:استان 863 هزار نفر جمعیت دارد.

انتهای پیام/آ

افزایش تولید گوشت قرمز در استان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.