طبق نظر پزشکان متخصص زنان و زایمان، می توان گفت کمبود آهن در سال های اولیه زندگی باعث بروز اشکال در توانایی ذهنی و تکمیل مهارت های ارتباطی و کلامی خواهد شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق نظر پزشکان متخصص زنان و زایمان، می توان گفت کمبود آهن در سال های اولیه زندگی باعث بروز اشکال در توانایی ذهنی و تکمیل مهارت های ارتباطی و کلامی خواهد شد. ماده پر اهمیتی که در رشد و پیشرفت امکانات مغزی طی سال های ابتدایی عمر اثر مثبت می گذارد همانا آهن است و چه بهتر که این ماده از مواد غذایی و به شکل طبیعی به بدن برسد.

 

بدیهی است که تمامی مادران باردار به سلامت و حیات جنین خود اهمیت بسیار زیادی می دهند . یکی از دل مشغولی ها و نگرانی های مادران باردار در خصوص جنینشان، احتمال اوتیسم بارداری است این بیماری که در برخی جنین ها بروز کرده و پس از تولد تبعات ناشایستی به بار می آورد موجب نگرانی مادران شده است.

چگونه از ابتلای جنین به اوتیسم جلوگیری کنیم؟

طی پژوهش های جدید و تحقیقات انجام شده در این خصوص مشخص شد ه در زنان بارداری که از مکمل های آهن استفاده کرده و در دوران بارداری به این امر مبادرت ورزیده اند ، احتمال ابتلا نوزاد به اوتیسم تا حد بسیار زیادی کاهش یافته است.

طی بررسی های تخصصی مشخص شد که مادران باردار بالای ۳۵ سال سن که کمبود آهن داشته اند ، میزان بروز اوتیسم در فرزند آنها ۵ برابر بیش از سایرین است . حتی زنانی که درگیر مسئله ی متابولیکی بوده اند و با عوارضی همچون چاقی، بالا رفتن فشار خون، دیابت و . . . روبرو بوده اند، امکان ابتلا جنین به اوتیسم بارداری بسیار بیشتر از زنان سالم است.

اوتیسم چیست ؟

اوتیسم یک نارسایی ذهنی بوده که عموما در بچه ها ظاهر شده و در ارتباط با اطرافیان اختلالاتی ایجاد می کند شایع ترین این اختلالات عبارتند از : مشکلات تکلم ، انجام رفتارهای پرتکرار و . . .

عامل اصلی اوتیسم بارداری :

کمبود میزان آهن باعث کم خونی در مادر و جنین می شود. معمولا مسئله کم خونی در۵۰ درصد مادران و نوزادان ظاهر شده و بهترین راه مقابله با آن استفاده از مکمل های آهن می باشد . طبق نظر پزشکان متخصص زنان و زایمان، می توان گفت کمبود آهن در سال های اولیه زندگی باعث بروز اشکال در توانایی ذهنی و تکمیل مهارت های ارتباطی و کلامی خواهد شد. ماده پر اهمیتی که در رشد و پیشرفت امکانات مغزی طی سال های ابتدایی عمر اثر مثبت می گذارد همانا آهن است و چه بهتر که این ماده از مواد غذایی و به شکل طبیعی به بدن برسد.

متاسفانه افراط در مصرف چای و نوشیدنی های کافئین دار در کشورمان مشکلاتی برای سلامت افراد و به ویژه زنان باردار به همراه می آورد به این ترتیب به تغییر عادات غذایی، مصرف میوه ها و سبزیجات تازه ، استفاده از مواد غذایی غنی و طبیعی و محدود کردن نوشیدنی های کافئین دار، می تواند تا حد زیادی امکان سلامت شخصی را افزایش دهد .

منبع:تابناک

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۴۵ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
یعنی آزمایش ژنتیک نشون نمیده
United States of America
ناشناس
۲۱:۱۰ ۱۶ بهمن ۱۳۹۸
سلام ولی برای من ثابت شده که سن والدین واسترس مادر و همچنین کمبود آهن و بعضی ویتامین‌ها از عوامل اصلی این اختلال میباشد،
امیدوارم مادرهای آینده به این مسائل دقت بیشتری کنند،
Iran (Islamic Republic of)
معصومه
۲۱:۰۰ ۲۶ تير ۱۳۹۷
سلام حتی ازمایش ژنتیک نمیتونه اوتیسم و مشخص کنه . هیچ دلیل علمی براش پیدا نکردن .
Iran (Islamic Republic of)
سمیه
۲۳:۳۲ ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
همش چرته هیچ دلیلی واسه این بیماری پیدانکردن الکی میگن چاقی مادر دیابت فقر آهن....من خودم یه پسر اوتیسم دارم شدید که سپردمش به مرکز خصوصی برای نگه داری باهزینه سرسام آور چاره نداشتم دیگه نمیتونستم توی خونه نگه دارمش