معاون هماهنگی توزیع برق شرکت توانیرگفت:در کلان‌شهرهایی مانند مشهد و اصفهان میزان تلفات به ۶ درصد رسیده که متاسفانه این میزان در تبریز ۹/۵ درصد است که به هیچ‌وجه قابل قبول نیست.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛حقی‌فام معاون هماهنگی توزیع برق شرکت توانیر با تاکید به اینکه در حال حاضر در حوزه برق نیاز به نیروپروری داریم، گفت: با توجه به اینکه مدیران ارشد، دوره مدیریتی محدودی دارند از این رو در زمان پایان دوره مدیریتی باید بتوانند در لایه‌های میانی مدیران متخصص داشته باشیم.

معاون هماهنگی توزیع برق شرکت توانیر با بیان اینکه افرادی که در حوزه مدیریت ارشد کار می‌کنند باید تبدیل به آبدیده شوند، گفت: باید بتوانیم از حوزه آذربایجان نیروهای مدیر را به استان‌های دیگر منتقل کنیم.

وی افزود: البته نباید به اینکه فقط مدیران استانی در خود استان باشند، محدود شویم بلکه باید مدیران را از بین مدیران مناطق مختلف انتخاب کنیم زیرا در غیر این صورت حالت جزیره‌ای در کشور ایجاد می‌شود.

معاون هماهنگی توزیع برق شرکت توانیر با تاکید به اینکه شرکت توزیع یک شرکت غیردولتی است و می‌خواهیم از نگاه مدیریتی خارج شویم، گفت: اگر بخواهیم عین دستورات بالاسری عمل کنیم که تبدیل به یک ادراه کل می‌شویم؛ پس به این مفتقدیم که نگاه ما باید نگاه شرکتی باشد تا شاهد تحولاتی شویم.

حقی‌فام بیان داشت: در صنعت برق بخش توزیع به دلیل اینکه هم با مردم سروکار داریم و هم بخش عمده صنعت برق در اختیار ماست، شرکت توزیع برق خرید و فروش برق را نیز انجام می‌دهد.

معاون هماهنگی توزیع برق توانیر با اشاره به اینکه تمام ماحصل صنعت در بخش توزیع جمع می‌شود، گفت: همه ما یک هدف داشته و در یک حوزه قرار داریم و با توجه به استراتژیک بودن مرحله، همه مدیران باید در این بحث خود را آماده کنند.

وی با تاکید به مشکلات زیاد در بخش مالی شرکت توانیر تصریح کرد: برای ایجاد یک مگاوات برق، حداقل نیاز به 3 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری هست و مفهوم آن این است که اگر بتوانیم تلفات و اسراف را کاهش دهیم مطمئناً سرمایه‌گذاری عظیم در این بخش خواهیم کرد.

حقی‌فام یادآور شد: با توجه به افزایش بدهی پیمانکاران در سال‌های متوالی، سال گذشته توانستیم ۴۰۰ میلیارد تومان از این بدهی‌ها را کاهش دهیم ولی در مجموع یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی داریم.

وی با بیان اینکه هر مدیرعاملی که می‌آید باید با هدف افزایش بهره وری و کاهش پرت هزینه‌ها باشد، تاکید کرد: در انتخاب مدیرعامل شرکت برق تبریز گرینه‌های زیادی را مورد ارزیابی قرار دادیم ولی متاسفانه در تبریز نیروی متخصص از هر نظر وجود نداشت و نمی‌توانستیم ریسک کنیم از این رو با توجه به سابقه دکتر کاظمی به این نتیجه رسیدیم که وی بهترین گزینه برای تصدی این سمت است.

وی افزود: تحصیلات مدیرعامل شرکت برق تبریز در دانشگاه‌های معتبر ایران بوده و با توجه به مدیریت وی در زنجان، در حال حاضر این شهر به عنوان قطب آی. تی کشور انتخاب شده و در بخش ami تبدیل به یک قطب شده است.‌

حقی‌فام بیان داشت: آقای کاظمی ۱۵ سال در شرکت توزیع برق فعالیت داشته و نزدیک به هفت سال مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان بوده است که می‌توان گفت یک میوه آماده برای تبریز با ابتکار بسیار خوب است.

وی با تاکید به اینکه شهر تبریز مطالبه‌گر است و انتظار دارد تا یک یا دو ماه دیگر همه چیز فراهم شود،گفت: ابتکارات و فعالیت مدیرعامل جدید در کنار این مطالبه‌گری نیازها را رفع خواهد کرد.

حقی‌فام تاکید کرد: به عنوان عوامل توانیر در کنار همه شهرها هستیم به طوریکه در خود تبریز قطب مدیریت مصرف در دانشگاه تبریز را پایه‌گذاری کرده‌ایم.

حقی‌فام افزود: موفقیت مدیرعامل جدید همان موفقیت صنعت برق آذربایجان است پس در کنار یکدیگر هم‌افزایی کنیم زیرا با توجه به وجود ۳۵ میلیون مشترک برق، اگر بتوانیم هم‌افزایی انجام دهیم، می‌توان موفقیت‌های زیادی کسب کرد.

 

 

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.