به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با مروری بر نام موزههای قرار گرفته در کشور بلژیک متوجه نام نخستین موزه سیب زمینی سرخ کرده جهان میشویم. این موزه یکی از خوشمزهترین موزههای جهان به حساب میآید.
بنا بر این گزارش، موزه سیب زمینی سرخ کرده به نوعی بیانگر تاریخچه کشت سیب زمینی در مناطق مختلف دنیا بوده و این تاریخچه را در قالب تصویر به بازدیدکنندگان ارائه میکند.
شایان ذکر است نخستین موزه سیب زمینی سرخ کرده مکان عرضه انواع سیب زمینیهای سرخ کرده است.
یادآور میشود؛ سیب زمینی سرخ کرده به رغم مضراتی که برای مصرفش تعریف شده همواره جزو خوشمزهترین و دوستداشتنیترین خوراکیها به حساب آمده و علاقمندان زیادی دارد. این خوراکی دوستداشتنی طرفداران بیشماری در کشور بلژیک دارد و براساس آنچه در مدارک موجود آمده دستورالعمل تهیهاش از سال ۱۸۱۳ در کتابهای آشپزی جهان منتشر شده است.
خاطرنشان میشود؛ آمریکای لاتین و کشور پرو خاستگاه سیبزمینی سرخ کرده بودهاند؛ البته این خوراکی پرطرفدار بعدها وارد اسپانیا شد و از این طریق کشورهای اروپایی را مجذوب خود کرد.
انتهای پیام/