مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کردستان از پیش بینی سه درصد ایجاد اشتغال برای طرح مهارت آموزی در این استان خبرداد.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کردستان امروز در اولین جلسه شورای اشتغال استان، گفت: در طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی که یکی از طرح‌های دولت در راستای ایجاد 970 هزار فرصت شغلی در سال 96 است، 40 هزار فرصت شغلی پیش بینی شده است.

وی افزود: طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی در راستای ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار مطابق با فناوری‌های روز و همچنین استمرار و تثبیت مشاغل موجود و مورد نیاز جامعه به ویژه در مشاغل خانگی و سنتی با استفاده از ظرفیت بخش‌های غیردولتی در توسعه آموزش‌های مهارتی و نیز برای استفاده ازظرفیت‌های آموزشی موجود در محیط‌های کارگاهی و در راستای توسعه و تنوع الگوهای آموزشی تدوین شده است.

مدیرکل‌آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کردستان عنوان کرد: این طرح مصوب 5 بهمن ماه 95 است که در تاریخ 13 اردیبهشت ماه به سازمان فنی و حرفه‌ای ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصاً در صنایع دستی، کمک به بنگاه‌های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، کاهش هزینه‌های جذب و به کارگیری نیروهای فاقد مهارت و استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

احمدی اعلام کتبی مهارت آموز، داشتن سن حداقل 15 سال، تابعیت ایرانی، داشتن شرایط لازم متناسب با استاندارد آموزشی را از جمله شرایط شرکت در این طرح اعلام کرد.

وی حسن شهرت، سطح تخصص و توان حرفه‌ای مورد تأیید صنف و یا صنعت مربوطه، حداقل دارای 5 سال و در صورت داشتن گواهینامه مهارت دارای سه سال سابقه کار مرتبط( در همان شغل) و صلاحیت عمومی و توانمندی انتقال مطالب به مهارت آموزان را را از جمله شرایط مربی عنوان کرد.

مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کردستان همچنین در خصوص شرایط آموزش نیز اظهار کرد: آموزش باید در مرکز یادگیری تعیین شده و در ساعات معمول کار اجرا شود، آموزش مطابق استاندارد آموزشی سازمان صورت گیرد، برای مشاغل فاقد استاندارد، سازمان با مشارکت متخصصین صنف یا صنعت نسبت به تهیه و تدوین استاندارد اقدام می کند. زمان آموزش برابر با زمان مندرج در استانداردهای آموزشی و حداکثر یکسال باشد، همچنین حداقل مدت زمان آموزش در هر زمان نباید کمتر از 80 ساعت باشد.

وی میزان اشتغال پیش بینی شده برای استان نسبت به طرح کشوری را 3 درصد اعلام کرد و یادآور شد: براساس توزیع شهرستانی طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی بانه 100 نفر، بیجار 80 نفر، دهگلان 50، دیواندره 50 نفر، سروآباد 25 نفر، سقز 200 نفر، سنندج 375 نفر، قروه 130 نفر، کامیاران 90 نفر و مریوان 100 نفر است.

انتهای پیام/م

اجرای طرح کشوری مهارت آموزی درمحیط کارواقعی در کردستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.