به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا سرپرست دفتر مشاوره دانشجويي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي دربوشهر، گفت: در راستاي آيين نامه شوراي خدمات مشاورهاي چهاردهمين نشست گردهمايي مشاوران منطقه دو را برگزار ميکنيم.
افسانه صادقي با اشاره به اهداف برگزاري اين نشست، افزود: در کنار اين نشستها، کارگاههايي به منظور توانمندسازي و تقويت بنيه علمي مسئولان و کارشناسان اداره مشاوره ازسوي اساتيد موجود در منطقه برگزار ميشود.
وي در مورد کارهاي انجام شده در اين نشست دو روزه، گفت: در روز نخست اين نشست مشکلات موجود در منطقه مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد و راهکارهاي براي حل اين مشکلات پيشنهاد ميشود همچنين گزارشي از برنامه افت تحصيلي دانشجويان ارايه ميشود که از برنامههاي مهم دفتر مشاوره دانشجويي است.
اين مقام مسئول اضافهکرد: در روز پاياني اين نشست نيز کارگاه آموزشي استعاره درماني در حل مشکلات دانشجويان توسط دکتر کيومرث فرحبخش رييس شوراي منطقه دو دانشگاههاي علوم پزشکي کشور با هدف ارتقاي کيفيت خدمات به دانشجويان برگزار شد.
سرپرست دفتر مشاوره دانشجويي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي، تصريحکرد: اين نشستها هر سه ماه يکبار با هدف ارتقاي کيفيت خدمات به گروه هدف که اغلب دانشجويان رشتههاي پزشکي و پيراپزشکي هستند، برگزار ميشود.
وي خاطر نشانکرد: با جود مشاوران در دانشگاها، خوابگاهها و خط تلفن مشاوره با ديدگاه سلامتنگر نه درماننگر در سال اخير شاهد کاهش اختلالات دانشجويان هستيم.
رييس دانشگاه علوم پزشكي بوشهر نيز در اين نشست گفت: مشاوره يك هنر است و هركسي نميتواند نقش مشاوره را ايفا كند.
دكتر غلامرضا حيدري افزود: اگر بخواهيم يك سياستگذاري خوب در زمينه مشاوره داشته باشيم ابتدا بايد ساختار مناسب ايجاد كنيم و برنامهريزي خوبي داشته باشيم.
وي اضافهکرد: زماني مدير در مسير درست قرار ميگيرد كه مشاورههاي خوبي به آن داده شود و اگر اين اتفاق بيفتد مدير ميتواند بخشهاي زيرمجموعه خود را در مسير درست هدايت كند.
دكتر حيدري بيان داشت: مهارتآموزي مسئلهاي است كه بايد در بين ما اجرا و نهادينه شود و با استفاده از آمار به تحليل مسايل بپردازيم چرا كه آمار عصاي دست مدير است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي بوشهر با اشاره به مسايل و مشكلات رواني و جسماني دانشجويان، گفت: بايد توجه ويژهاي به مسايل دانشجويي و مشكلات دانشجويان شود و در مقام سياستگذاري و برنامهريزي در كميتهها و شوراهاي مختلف از جمله شوراي راهبردي مواد مخدر و همچنين در مسايل خوابگاهها اين مشكلات را مدنظر قرار دهيم.
وي خاطرنشان كرد : دانشجو در محيط دانشگاه بايد اعتماد به نفس پيدا كند و بخش مشاوره را يك محيط امن براي خود تلقي كند كه در جهت رفع مشكلاتي كه دارد تلاش ميكند./ص