
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرمای شدید در برخی از مناطق لزوم استفاده و نگهداری مواد غذایی در فروشگاهها و مغازهها دو چندان میشود.
وی گفت: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به ویزه نوشیدنیها حتما به آرم سازمان غذا و دارو و تمام مشخصات آن از جمله تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی ساخت و دیگر موارد لازم دقت نمایند.
محمدی بیان کرد: تمام نوشیدنیها از جمله آبهای معدنی حتما باید در داخل یخچالهای مناسب و با دمای مناسب یخچال نگهداری شوند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو افزود: نوشیدنیها به هیچ عنوان نباید یخ زده باشند و مصرف کنندگان از خرید نوشیدنیهای یخ زده خودداری کنند.
وی یادآور شد: نوشیدنیها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها بالا میباشد به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرد و مصرف کنندگان هنگام خرید به خصوص در مسافرتها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.
انتهای پیام/