به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این بستنی ها برخلاف نمونه های مرسوم از شیر یا آب و شکر تهیه نشده اند، بلکه مملو از مواد غذایی مقوی هستند که برای وعده صبحانه گزینه ای عالی به شمار می روند. در این دستور، بستنی چوبی گرانولا و اسموتی سبز را آموزش داده ایم که از انواع میوه ها و سبزیجات تازه و فصلی درست شده اند.
برای آشنایی با روش تهیه این بستنی ها در ادامه با ما همراه باشید.
بستنی گرانولا و میوه
مواد لازم:
۱٫۵ پیمانه گرانولا
۵ قاشق غذاخوری عسل
۱ ¼ میوه دلخواه (انبه، توت فرنگی، طالبی یا …)
۲ قاشق غذاخوری آب
۱ ¾ ماست
طرز تهیه:
1- در یک کاسه کوچک، گرانولا و عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را درون قالب بستنی یخی ریخته و فشار دهید.
2-میوه ها را خرد کرده و به همراه آب درون غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
3-روی گرانولا یک لایه ماست و سپس یک لایه از پوره میوه بریزید.
4- دوباره یک لایه دیگر ماست ریخته و چوب بستنی درون هر کدام از آن ها قرار دهید.
5-آن را از شب تا صبح درون فریزر بگذارید تا کاملا سفت شوند.
بستنی اسموتی سبز
مواد لازم:
دو عدد سیب سبز، حلقه ای برش داده شده
۱ عدد خیار
۲ برگ کلم سبز
نصف پیمانه آناناس
۱ دسته کوچک اسفناج ریز
۲٫۵ سانتی متر زنجبیل پوست کنده
آب یک عدد لیموترش
۱ پیمانه آب
طرز تهیه:
1- سیب ها را به حلقه های بسیار باریک برش بزنید.
2-خیارها را نیز با پوست کن به نوارهای باریک برش دهید.
3- در هر قالب بستنی یخی یک نوار از خیار و یک حلقه سیب یا دو سه نوار خیار یا سیب بگذارید.
4- سیب، کلم، اسفناج، آناناس، زنجبیل و آب را درون غذاساز ریخته و با سرعت بالا مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید مخلوط را از صافی عبور دهید تا مایع خالصی به دست بیاید.
5-اسموتی را درون قالب های یخ ریخته و چوب بستنی را درون آن ها بگذارید.
6-سپس به مدت یک شب تا صبح در فریزر قرار دهید.
انتهای پیام/