به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بدهیهای کلان باشگاههای بزرگ فوتبال ایران قابل کتمان نیست و این بدهیها آنقدر زیاد شده که حتی رئیس فدراسیون فوتبال هم میگوید اگر بخواهیم مانع فعالیت باشگاههای بدهکار شویم باید لیگ را تعطیل کنیم! با این شرایط برخی از کارشناسان میگویند اگر در این چند سال پیشرو فکری به حال بدهی باشگاهها نشود و رقم و دستمزد بازیکنان سرسام آور بالا برود شاید خیلی زود شاهد ورشکستگی کامل فوتبال باشگاهی ایران باشیم و دیگر هیچ باشگاهی قادر به پرداخت دستمزدها نباشد و عملا لیگ تعطیل شود.
با این وجود برخی باشگاهها بدون توجه به بدهیهای میلیاردی همچنان به دنبال جذب ستارههای گرانقیمت هستند. دستمزد برخی از این ستارهها هنوز به طور رسمی اعلام نشده اما شنیدهها و شایعهها حکایت از ارقام میلیاردی برای قرارداد برخی ملیپوشان با باشگاههاست.
اینکه هر باشگاهی میتواند هرچقدر برای خرید و دستمزد بازیکنانش هزینه کند و این مساله در فوتبال روز جهان به خود باشگاه مربوط میشود اما مساله این است که باشگاههای فوتبال در دنیا براساس دخل و خرجشان بازیکن میگیرند اما اکثر باشگاههای فوتبال ما نیمه دولتی یا دولتی و شبهخصوصی هستند. با این حال این باشگاهها خیلی راحت به شرایط عجیب و غریب برخی از ستارهها و بازیکنان کنار میآیند. زیرا خرج از کیسه خودشان نیست و مدیر باشگاه خیلی راحت حاتم طایی میشود!
مدیر یکی از باشگاهها لابهلای دردلهایش با خبرنگار از نبود صداقت در فوتبال ایران بخصوص در بازار نقل و انتقالات سخن به میان آورد و میگفت بازیکنی پیشنهاد 800 میلیون تومانی آنها را رد کرده است و حاضر است که یک و نیم میلیارد تومان هم بابت رضایتنامهاش به باشگاه پول پرداخت کند! از سویی دیگر مدیر باشگاهی که خواهان این بازیکن است در رسانهها میگوید ما کمتر از 500 میلیون تومان به او پیشنهاد دادهایم!
از سوی دیگر شاهد تعیین شرط های حیرت انگیز در قرارداد بازیکنان با باشگاهها هستیم از شروطی مثل فسخ یکطرفه قرارداد به دلیل تغییر سرمربی تیم فوتبال گرفته تا آپشنهایی که برخی بازیکنان در قراردادهایشان لحاظ میکنند.
دروازهبانی میگوید اگر گل نخوردم و کلین شیت داشتم برای هر مسابقه چندین میلیون تومان پول جدا از مبلغ قرارداد باید به من پرداخت شود.
مهاجمی میگوید اگر گل زدم و پاس گل دادم باید به من چندین میلیون اضافه پرداخت شود و این شرطها به عنوان آپشن قرارداد بازیکنان از سوی برخی باشگاهها نیز مورد قبول واقع میشود! در حالیکه باید از مدیران باشگاههایی که زیر بار چنین شروطی میروند سوال کرد که آیا واقعا وظیفه مهاجم در زمین چیزی جز گل زدن یا پاس گل دادن است؟!
آیا یک دروازهبان وظیفهای جز حفاظت از دروازه تیمش و گل نخوردن در زمین چمن کار دیگری دارد؟! به نظر میرسد بازیکن سالاری در فوتبال ما از همین فصل نقل و انتقالات رقم میخورد جایی که یک سرمربی ساعت 11 نیمه شب خود را به بازیکن میرساند و با خواهش و تمنا از او میخواهد که قرارداد با باشگاهش امضا کند. آیا این مربی بعد از امضا قرارداد میتواند برای چنین بازیکنی ژست یک مربی و معلم را داشته باشد؟
منبع:فارس
انتهای پیام/