استاندار اردبیل از مدیران پارک علم و فناوری استان خواست تا در ارتباط با افزایش تعداد شرکت های ثبت شده این استان در ردیف دانش بنیان و نیز فراهم کردن زمینه دریافت تسهیلات برای آنها بیش از پیش تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، مجید خدابخش در نشست بررسی راهکارهای توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و دانش بنیان در استان و ایجاد اشتغال پایدار در این حوزه که در پارک علم و فناوری استان برگزار شده بود، افزود: ایجاد اشتغال برای شرکت های دانش بنیان که موفق به دریافت تسهیلات نشده اند، بسیار مشکل است و باید در این راستا بیشتر تلاش کرد.

وی با بیان اینکه وجود منابع گوناگون طبیعی برای کسب ثروت های عمومی جامعه به تنهایی کافی نیست گفت: باید شیوه های مناسب درآمدزایی از این داشته ها به واسطه کار و فعالیت های تولیدی مورد توجه جدی قرار بگیرند.

استاندار اردبیل اظهار کرد: به موازات پیشرفت های حاصله در دنیای کنونی اکنون شیوه های سنتی کسب و کار به کنار گذاشته شده و تولید، فروش فکر و انواع فناوری های پیشرفته به عنوان یک راه مهم کسب درآمد رواج یافته است.

خدابخش با اشاره به اینکه ایران با داشتن نیروی انسانی متخصص، جوانان نخبه و صاحب فکرهای نوین و ابتکاری حرف های زیادی در زمینه تولید و فروش انواع علم به جهان دارد، اضافه کرد: به غیر از صنایع حساس نظامی که به تامین امنیت این مرز و بوم مربوط می باشد کشورمان و ازجمله استان اردبیل می تواند به واسطه فروش فناوری های پیشرفته علمی در صنایع غذایی، کشاورزی، صنایع دستی و هنرهای ظریفه، دارویی درآمدهای سرشاری را به دست آورد.

وی افزود: خداوند داشته ها و منابع طبیعی فراوانی را نصیب ایران زمین و استان اردبیل کرده ولی این داشته ها هنگامی می توانند به ارزش افزوده تبدیل شوند که بتوان با اندکی فکر و تبدیل آنها به کالاها و فرآورده های گران قیمت با استفاده از شیوه های مناسب و به شکل استاندارد به کشورهای جهان صادر شوند.

خدابخش ضرروت دگرگونی دیدگاه ها در فضاهای کسب و کار را یادآوری و اظهار کرد: یک کارآفرین برتر و دارای ایده های ابتکاری باید از هر فرصت و رویدادی در منطقه از قبیل برگزاری رقابتهای ورزشی جهانی؛ ورود گردشگران خارجی و داخلی و ... برای کسب درآمد و ایجاد اشتغال بهره بگیرد.

وی بی توجهی به موضوع تقسیم کار و وظایف در فرآیند کار و تولید را علت مهم شکست تولیدکنندگان، کارآفرینان و سرمایه گذاران دانست و افزود: یک تولید کننده موفق باید در مراحل گوناگون فعالیت از مشاوره قبل از سرمایه گذاری و ساخت واحد تولیدی گرفته تا بازاریابی ، فروش و صادرات از افراد دارای تخصص ویژه آن رشته استفاده کند.

 

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.