به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ بهبودی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی در ديدار مديران اين سازمان با نماينده ولي فقيه در استان گزارشی از اقدامات و برنامههای سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ارائه و اظهار کرد: یکی از محصولات سازمان در چند سال گذشته «سند تدبیر توسعه آذربایجانشرقی» است که برای حرکت توسعهای استان در راستای یک برنامهریزی مدون و منطقی تدوین شده است.
وی افزود: اعتقاد داشتیم برنامههایی که در گذشته به شکل پنج ساله تهیه میشدند به لحاظ متدولوژی و وابستگی منابع آن به نفت قابلیت اجرایی چندانی نداشتند و بر همین اساس تلاش کردیم سند تدبیر توسعه استان را با روش برنامهریزی هستههای کلیدی تهیه کنیم.
بهبودی با بیان اینکه مرور و بازنگری مجدد این سند را شروع کردهایم و نیمه دوم سال نسخه جدید آن قابل ارائه خواهد بود، تصریح کرد: سند تدبیر توسعه استان را برنامه عملیاتی اقتصاد مقاومتی در استان آذربایجانشرقی میدانیم و هر سال متناسب با مجموعه محورهای تعیین شده قرارگاه مرکزی فرماندهی اقتصاد مقاومتی اقداماتی را در دستور کار خود قرار میدهیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی توضیح داد: اقداماتی همچون آمایش سرزمین، تکمیل پایگاه یکپارچه اطلاعات مکانی، سرشماری عمومی نفوس و مسکن، برگزاری جشنواره شهید رجایی بهمنظور ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی و سایر اقدامات در راستای اهداف توسعهای در این سازمان در حال انجام است.
وی خاطر نشان کرد: رویکردهای بودجهای جدید دولت و مجلس و محدودیتهایی که وجود دارد، ایجاب میکند به سمت انضباط بودجهای و تدوین سیاستهای بودجهای جدید حرکت کنیم که در این راستا فعالیتهایی داشتهایم که آثار خود را از سال گذشته نشان میدهد.
بهبودی گفت: وظیفه اصلی سازمان مدیریت و برنامهریزی، مدیریت توسعه استان است و بقیه امور در واقع ابزار این وظیفه تلقی میشوند، بنابر این از نماینده محترم ولی فقیه در استان تقاضا داریم این مجموعه را در راهبری توسعه استان، حمایت و پشتیبانی کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی، بر لزوم تقویت سرمایه اجتماعی جامعه تاکید و تصریح کرد: هر قدر اعتماد مردمی نسبت به دولت بیشتر جلب شود در عرصههایی مثل سرمایهگذاری، کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش مشارکتهای عمومی اتفاقات بهتری میافتد.
انتهای پیام/ش