
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، شهامت هدایت با اشاره به فعالیت مرکز ایستگاه تولید بذر و نهال مغان افزود: 150 هکتار از اراضی این مرکز زیر کشت بیش از هفت نوع نهال گیاهان دارویی است.
وی افزود: با توجه به قابلیت ایستگاه تولید بذر و نهال مغان ،تولید بذور مرتعی شمالغرب در این ایستگاه فعال شده است و امید می رود به نتایج مورد نظر در این زمینه برسیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از درختکاری کنار جاده پارسآباد به اسلام آباد با اعتبار 2 میلیارد ریال خبر داد و گفت: تلاش بر این است تا با توسعه درختکاری ،منابع طبیعی و جنگلکاری در سطح استان گامهای اساسی برداشته شود .
هدایت گفت: بیش از 470 گونه از گیاهان دارویی در استان شناسائی شده است که مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی تمامی این گیاهان داروئی را جمعآوری کرده و تحقیقات گسترده را بر روی هر تک تک این گیاهان دارویی انجام میدهد.
انتهای پیام/ع