![آزار و اذیت کودک ۹ ساله توسط نامادری در سنندج](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323868_196.jpg)
"امیر خجسته" نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در گفت وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اقدام دولت در ارائه لایحه تفکیک سه وزارتخانه به خانه ملت گفت: تصمیم گیری در مورد مسائل کلان اجرایی کشور نیازمند وقت کافی برای بررسی تخصصی است.
وی تصریح کرد: لایحه دولت که با قید دو فوریت در روزهای گذشته به مجلس شورای اسلامی ارائه شد زمان کافی برای بحث و تبادل نظر را سلب کرد، زیرا بر اساس ماده 165 آئین نامه داخلی حداکثر زمان تعریف شده برای طی فرآیند ارجاع لایحه به کمیسیون و سپس ارائه گزارش از کمیسیون به صحن علنی 72 ساعت است.
خجسته ضمن تاکید بر نواقص قانونی این لایحه اظهار داشت: بر اساس ماده 28 برنامه ششم توسعه دولت موظف است نسبت به چابکسازی دستگاههای اجرایی اقدام کرده و در این راستا باید به میزان حداقل 15 درصد نسبت به وضع موجود تا پایان برنامه از حجم دستگاههای اجرایی کشور بکاهد اما در صورت تفکیک این سه وزارت خانه به چهار وزارتخانه دیگر و سازمان ملی جوانان حجم دولت افزایش مییابد که این اقدام علاوه بر افزایش هزینهها بدون پیشبینی در ردیفهای بودجه با اصول سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیز در تضاد است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با تاکید بر لزوم توجه و استفاده دولت آینده از مدیران کارآمد و متخصص در امور اجرایی افزود: تفکیک سه وزارتخانه مطروحه موافقین و مخالفینی دارد که لازم است برای جمع بندی نهایی از نظرات همه استفاده شود، مسئله مورد اجماع تمام مسئولان موضوع تخصصگرایی در سطح مدیریت کلان کشور است و این مسئله از همان زمان ادغام این سه وزارتخانه مورد توجه همه کارشناسان قرار داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر پس از ادغام وزارتخانهها از مدیران متخصص در هر یک از معاونتهای داخلی و سازمانهای مربوطه استفاده میشد امروز شاهد این نارساییها نبودیم.
انتهای پیام/
تفکیک و ادغام در وقت اضافه/تکلیف وزارتخانهها چه میشود؟
هزینهها با تفکیک وزراتخانهها بر باد میرود!/ دولت هرچه فربهتر ناکارآمدتر