
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، دکتر ناصر دستوریان رئیس اداره دامپزشکی شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار با اشاره به اینکه دو متخلف این واحدهای صنفی با تشکیل پرونده به مقام قضایی معرفی شدند، افزود: به منظور حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترک بین انسان و دام از کشتار غیر مجاز دام و طیور پرهیز و فرآورده های خام دامی از جمله گوشت قرمز، مرغ، ماهی و تخم مرغ را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
وی به شهروندان توصیه کرد در هنگام خرید محصولات خام دامی به تاریخ تولید و انقضاء، مهر و برچسب بهداشتی، رنگ، بو و وضعیت ظاهری محصول توجه کافی کرده و در صورت مشاهده موارد تخلف مراتب را با شماره ۳۵۲۸۰۵۲۰ درمیان بگذارند.
انتهای پیام/ع