به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بازی رایانهای مبتنی بر اندروید «خاک» از سری بازیهایی است که با حمایت سازمان فضای مجازی سراج و توسط استودیو بازی گونای اخیراً در فروشگاه «کافهبازار» عرضه و با استقبال مخاطبان روبهرو شده است. فضای این بازی، در نبرد با تکفیریها میگذرد و کاربر باید با مهارت بتواند گلیم خود را در مبارزه با تروریستها از آب بیرون بکشد.
آقای کیوان ملکمحمدی مدیر استودیو گونای درباره نام این بازی میگوید: «خاک برای همه ملت ما تقدس خاصی دارد و از هر عقیده و طرز فکری که باشیم، هرگاه موضوع خاک بیان میشود، در مورد آن یک صدا هستیم. به دلیل ارزشی که کلمه خاک برای من داشت، اسم آن را برای بازی انتخاب کردم.
موضوع خاک مسالهای نیست که به یک زمان خاص مربوط شود. این بحث در گذشته بوده، در زمان حال وجود دارد و شامل آینده هم خواهد شد. جا دارد از سازمان سراج بابت حمایتهای سازندهشان در پروسه ساخت این بازی نیز تشکر کنم.»
او همچنین درباره سوابق حضور خود در حوزه تولید بازیهای رایانهای هم میگوید: «از دوران راهنمایی یادگیری زبان بیسیک را شروع کردم و در اول دبیرستان نخستین بازی ساده تحت داس که یک دوز ساده بود را نوشتم. همزمان با آن، طراحی دستی و فتوشاپ و 3 DMAX را هم تمرین میکردم.
سال ۸۴ به همراه یکی از دوستانم شرکتی را تأسیس کردیم که بعد از دوسال به دلیل تجربهکم در نهایت بسته شد. سال ۸۸ استودیو گونای را با تمرکز روی تولید انیمیشن شروع کردم و طی چند سال چندین پروژه انیمیشنی و بعضی پروژههای نرمافزاری را با تیمی که آموزش داده بودم انجام دادیم و در سال ۹۳ نخستین بازی موبایلیمان به اسم «جدل بر روی سرعت ۱» را بهصورت آزمایشی و به تنهایی تولید کردم که خوشبختانه موفقیت نسبی خوبی بهدست آورد و من را به ادامه این راه امیدوار کرد.»
بازخورد مخاطبان از دیگر مواردی است که محمدی در صحبتهای خود به آن اشاره میکند: «خوشبختانه بازخورد مخاطبان خیلی خوب بود و در دو روز اول انتشار تعداد کاربران کافه بازار به بیش از ۲۰۰۰ رسید و در حال حاضر که حدود ۲۰ روز از انتشار بازی گذشته، تعداد کاربران به بیش از ۸۰ هزار نفر رسیده و میانگین امتیاز کاربران به بازی 7/4 از ۵ هست.»
او اشارهای هم به مشکلات و موانع تولید این بازی دارد و میگوید: « از بابت زمان و بودجه محدودیتهایی وجود داشت و ما باید بازی را در 8-6 ماه تمام میکردیم.
همین مساله باعث شد ما با کل تیم بهصورت تمام وقت روی بازی کار کنیم. در طی بازی بهخاطر سبک بازی چالشهای زیادی داشتیم که بیشترشان برای نخستینبار بود که با آن مواجه میشدیم.
مثلاً هدف ما این بود که بازی تقریباً روی تمام دستگاهها قابل اجرا باشد، یا بهرغم گرافیک بازی و روایت داستانی و تنوع گیمپلی، حجم خیلی پایینی داشته باشد؛ یا مثلاً در مواقعی که تعداد زیادی دشمن وجود دارد پرفورمنس بازی افت پیدا نکند و درکنار آن بتوانیم حس و حال فضاهای تخریب شده شهر را در بازی داشته باشیم.
برای همین سیستم مدیریت حافظهای مختص این بازی نوشتیم و همینطور روند ذخیرهسازی متفاوتی برای بازی کار کردیم. از هر دو روش انیمیت دستی و موشن کپچر استفاده شد. برای حرکت کاراکترها و همینطور لبخوانی آنها پلاگین مدیریت انیمیشن جدید کار کردیم. شیدرهای سبکتری برای صحنهها و UI آماده شد و تمام آبجکتها بهصورتهای پلی و تکسچرها را با رزولیشن 4K کار کردیم و در نهایت برای بازی موبایل کاهش دادیم.»
منبع: صبح نو
انتهای پیام/