برداشت سیر در ۱۲۵ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان قزوین آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین پیش بینی کرد:از این میزان سطح زیر کشت بیش از یک هزار و ۲۵۰ تن محصول سیر برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.

به گفته عباس علیخانی، بیشترین سطح زیر کشت این محصول در بخش‌های طارم سفلی، الموت غربی و الموت شرقی از توابع این شهرستان است.

وی؛ ارقام کشت شده این محصول را؛ سیر محلی الموت، سیر سفید و رقم همدانی ذکر کرد.

علیخانی افزود: حدود ۱۵۰ بهره بردار در روستاهای کتکان، هریان، هریف، قسطین رود از توابع شهرستان قزوین محصول سیر در مزارع کشاورزی خود کشت کرده اند .

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین به اهمیت و مزایای کشت این محصول اشاره کرد و گفت:: سیر علاوه بر مصرف خوراکی بصورت تازه، سیر ترشی یا چاشنی در صنایع غذایی برای تولید فرآورده‌های غذایی نقش مهمی دارد که بعنوان یگ گیاه دارویی موثر در بیماریهایی همچون فشار خون، بیماریهای قلبی، کاهش کلسترول خون و خواص ضد انگلی، ضد میکروبی، درمان بیماریهای دستگاه گوارش استفاده می‌شود.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.