به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای
گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی کواکبیان همزمان با سومین شب جمعه ماه مبارک رمضان و دومین شب قدر و شب شهادت حضرت علی(ع) در جمع سوگواران علوی در حسینیه ارسبارانیهای مقیم تهران در مورد اهمیت لیالی قدر و شاخصههای مردم سالاری در سیره علوی گفت: روایتی است از امام صادق (ع) که میفرماید قدر همه انسانها در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان تعیین میشود و در شب بیست و یکم تصویب میشود.
وی با بیان اینکه یکی از افتخارات نظام ما این است که جمهوری اسلامیرا مستقر کرد، اظهارداشت: یعنی علاوه بر پایه اسلامیت نظام،جمهوریت نظام هم مطرح است و این مردم در چهار هفته قبل تجلی جمهوریت نظام را با حضور خود در پای صندوقهای رای نشان دادند و این مدال افتخاری است که امام راحل به مردم هدیه داده است.
کواکبیان تصریح کرد: دیگر لازم نیست به مردم بگوییم حضورشان در پای صندوقهای رای تکلیف شرعی است، بلکه خود مردم دیگر جمهوریت نظام را درک کردند و لذا تا پاسی از شب صفهای رای دهندگان پشت حوزههای رای گیری برقرار بود و دشمنان ما از همین مسئله ناراحتند.
وی افزود: همین امروز سنای امریکا یک بار دیگر خباثت خود را نشان دادند و تحریمهایی را بر ضد جمهوری اسلامیتصویب کردند که قطعا برضد برجام است.
کواکبیان با تاکید بر اینکه تحریمهای جدید ضد برجام است، گفت: چرا انها این کار را میکنند، چون میگویند در این منطقه یک نظامیاست که بر اساس امارت و سلطنت و خلافت و حکومت موروثی برقرار نشده، بلکه بر اساس رای مردم شکل گرفته است و لذا حرفی برای گفتن دارد.
دبیرکل حزب مردمسالاری تصریح کرد: در دیدار سفیر انگلیس به وی گفتم که ما حاضریم که درس دموکراسی را به کشورهای منطقه و جهان بیاموزیم.
کواکبیان اضافه کرد: درست است که قانون انتخابات ما مشکل دارد و بنده هم که نامزد بودم بارها از دوستان شورای نگهبان خواستم تعریف و شاخصهای رجل سیاسی را تبیین کنند و به مردم اعلام کنند.با این حال رقابتی ترین انتخابات را داشتیم که بالای 73 درصد از مردم آمدند پای صندوقهای رای و مردم به دکتر روحانی رای دادند و به ایشان اعتماد کردند.
کواکبیان با اشاره به اهمیت مردم در حکومت گفت: مردم باید در عرصه حضور داشته باشند. بنابراین در یک نظام مردمسالار هم برای انتخاب حاکم و هم برای نظارت بر حاکم و هم برای عزل حاکم مردم باید تصمیم گیر باشند.
وی با بیان اینکه در مورد نظارت مردم در نهج البلاغه نکات فراوانی است، تاکید کرد: حضرت به مردم میفرماید که شما من را نصیحت کنید. مردم باید مطالبه گر باشند، ساکت نباشند و بیایند راحت حرف خودشان را بزنند.
کواکبیان با اشاره به اینکه آزادی یکی از پایههای مردم سالاری در هر حکومتی است، بیان داشت: آزادی بیان، آزادی مظبوعات، آزادی اجتماعات و همه این آزادیهای سیاسی و اجتماعی را حضرت حق مردم میدانستند.
کواکبیان با بیان اینکه اگر داعش جنایت کار این گونه به فکرضربه زدن به جمهوری اسلامیاست با نظام مردم سالاری مشکل دارد و یک نظام خلافت را برای خود ترسیم میکنند به همین دلیل است، گفت: داعشیها نه شیعه هستند و نه سنی. اصلا انسان نیستند و بویی از انسانیت نبردند آنها میخواهند از شما مردم انتقام بگیرند که چرا اصلا رای میدهید .چرا که انتخابات را برنمیتابند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ما در خانه ملت و شما مردم باید رصد کنید، اظهارداشت: مسئله اشتغال، بیکاری جوانان از نکاتی است که هم رهبری تاکید میکنند و هم رئیس جمهور محترم تاکید دارند و همه ما باید دست به دست هم بدهیم که این مسئله حل بشود. ما امروزه با جوانان بیکار دیپلم و پایین تر مواجه نیستیم بلکه مراجعین دفتر ما همه جوانان لیسانس، فوق لیسانس و بالاترهستند که باید برای آنان فکری کنیم و همه در این زمینه مسئولیم.
کواکبیان تصریح کرد: مجلس، دولت و دستگاه قضایی،همه باید پای کار باشند اگر ما بخواهیم چوب لای چرخ بگداریم خوب کارها به خوبی پیش نخواهد رفت .این که باید وحدت و انسجام و همبستگی داخلی داشته باشیم تا کارها به خوبی پیش برود در آن شکی نیست که مشکلات فراوانی است در بخشهای مختلف باید برای آن فکری بکنیم.
این نماینده مجلس با تصریح این مسأله که باید در داخل انسجام خودمان را حفظ کنیم، گفت: سریک مسائل جزئی بهانه جویی نکنیم. بنده در همین ایام انتخابات به 12 استان 8 دانشگاه و 42 شهر برای تبلیغات انتخابات برای سخنرانی سفر کردم و از نزدیک با مشکلات مردم روبرو بودم اما دوستان به شما عرض میکنم بنده به هیچ عنون وکیل الدوله نخواهم بود. بنده از همین دولت هم نقد خواهم کرد و مطالبات مردم را پیگیری خواهم کرد و اگر کوتاهی شود اولین نفر خواهم بود که در مجلس فریاد خواهم کشید اما راه این نیست که الکی چوب لای چرخ بگذاریم.
کواکبیان خاطرنشان کرد: هر کسی فکر میکند بیتالمال، مال بیتش است و به آن چنگ بزند و ظلم کند،حضرت علی میفرماید یکی از پیمانهایی که خداوند از ما گرفته این است که ساکت ننشینیم. فریادمان بلند شود و البته جناحی و خطی به این مسئله نگاه نکنیم .
انتهای پیام/