طرح بررسی و نظارت بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه رمضان در فراشبند اجرا شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛حبیب اله عالیشوندی کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای فراشبند گفت: در راستای اجرای ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی با هماهنگی ها و تعاملات برون بخشی و برای پایش سلامت غذایی در حوزه عرضه، توزیع و ارتقای شاخص های بهداشتی و با هدف بررسی و پایش لوازم آرایشی و بهداشتی، حفظ سلامت مصرف کننده، جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز و همچنین پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی، از صنوف و اماکن حساس با امکان خطر بالا، متوسط و پایین بازدید شد.
 
عالیشوندی با اشاره به اینکه فعالیت های نظارتی و بهداشتی در ماه رمضان با همکاری سازمان های مرتبط تشدید می باید، افزود: در این گشت، صنوف مختلف شامل رستوران، بیرون بر، آش سبزی فروشی، نانوایی، قنادی و شیرینی فروشی، بستنی بندی، سوپرمارکت و میوه و تره بار، از نظر بهداشت فردی، ساختمانی، مواد غذایی و ایمنی مانند کارت تندرستی متصدی و کارگران، استفاده از روپوش و کلاه هنگام کار، نظافت کف و دیوار، جعبه کمک های اولیه با تجهیزات، آب و روشویی و صابون مایع، بررسی شدند و با توجه به شرایط و بر اساس موازین بهداشتی، کمبودهای این مراکز پیگیری و با صنوف متخلف برخورد قانونی صورت گرفت.
 
وی ادامه داد: در این طرح، بازرسان بهداشت محیط به صورت سرزده از قنادی و شیرینی پزی های فعال در تهیه زولبیا و بامیه و مراکز تهیه و توزیع پیتزا ساندویچ، نانوایی، سوپرمارکت و قصابی ها بازدید و با کمک دستگاه پرتابل سلامت روغن، تست دور ریز روغن، آلودگی سطوح، دمای یخچال آن ها ارزیابی و کنترل قرار شد.
 
عالیشوندی اظهار کرد: در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، موضوع را به سامانه 190 و یا 1490 کشوری اعلام کنند تا در سریع ترین زمان به شکایت آنها رسیدگی شود.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار