به
گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران
جوان از شیراز؛ زهره خسروی مسئول این واحد تولیدی اظهار کرد: در راستای اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دومین مزرعه تولید قارچ خوراکی با اعتبار ۴ میلیارد تومان در شهرستان به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: این واحد در زمینی به مساحت ۶ هزار مترمربع و با زیربنای ۲ هزار مترمربع ایجاد شده و دارای ۶ سالن تولید است.
وی با اشاره به اینکه در هر دوره پرورش از هر سالن بین ۶ تا هفت تن قارچ برداشت میکنیم تصریح کرد: تولید سالانه مزرعه ۲۲۷ تن در سال است.
خسروی اضافه کرد: با راه اندازی این مجموعه برای ۴۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.