مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص وضعیت نیروی مشاوره در مدارس کشور اظهار کرد: برای اینکه تمامی مدارس از حضور مشاور بهرهمند باشند حدود ۴۰ هزار نیرو نیاز داریم.
وی در مورد وضعیت تطبیق رشته تحصیلی و پست مشاوره افزود: همواره در آموزش و پرورش بحث استفاده از نیروهای موجود را داشتیم و به جهت تنوع نیازها در این نهاد آموزشی گاهی مجبور هستیم تا از نیروهای موجود در پستهای غیر مرتبط با رشته آنها استفاده شود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: گاهی بهکارگیری نیروها برای رفع نیازها تطبیقی غیر متجانس دارد و در مواردی برای نیروهای مشاوره مدارس نیز این شرایط ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه دورههای ضمن خدمت و بازآموزی برای این گروه از افراد که بین رشته تحصیلی و فعالیت آنها تناسبی وجود ندارد در نظر گرفته میشود تصریح کرد: با این شرایط در نظر داریم تا در آینده با استفاده از نیروهای تحصیل کرده در رشته مشاوره دانشگاه فرهنگیان این مسئله را برطرف کنیم.
وی اظهار کرد: مدتی قرار بود رشته مشاوره از دانشگاه فرهنگیان حذف شود، اما مجدداً در لیست رشتههای آن قرار گرفت و خروجی به عنوان نیروی مشاوره در مدارس فعالیت خواهند کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نیروی انسانی مازاد و خالی بودن پستهای سازمانی چنین شرایطی را ایجاد کرده یادآور شد: اکنون ۳۰ درصد مشاوران تناسبی بین رشته تحصیلی و نوع فعالیت خود ندارند.
انتهای پیام /