معاون عملیات ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی اعلام کرد: اگر از فاصله 3 متری به تشخیص ماموران، داخل خودرو قابل مشاهده نباشد طبق مقررات، شیشه دودی غیرمجاز تلقی شده و قابل اعمال قانون است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ علی اصغر مهری معاون عملیات ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی درباره شیشه دودی خودروها، اظهارداشت: طبق کد تخلفاتی ۲۱۱۴ جدول تخلفات رانندگی، استفاده از شیشه دودی به نحوی که راننده و سرنشین خودرو قابل تشخیص نباشند، تخلف محسوب شده و برای آن‌ها در جاده‌ها و مراکز استان‌ها مبلغ ۵۰ هزار تومان و در سایر شهر‌ها مبلغ ۳۰ هزار تومان جریمه منظور شده است.

وی درباره شیشه خودروهای تولید داخل، گفت: هیچکدام از خودروهای داخل، با شیشه دودی تولید نمی‌شود.

این مقام انتظامی ادامه داد: خودروهای خارجی وارداتی بعضاً دارای شیشه‌ها فتوکرومیک هستند که همانند عینک‌های فتوکروم عمل می‌کنند لذا مغابرتی با ضوابط ندارند.

معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: برخی رانندگان اقدام به نصب برچسب‌های دودی بر روی شیشه‌های خودرو می‌کنند که این امر علاوه بر کاهش دید به ویژه در شرایط نامساعد جوی و یا در شب؛ مانع دیده شدن راننده و سرنشین داخل خودرو نیز می‌شود.

سرهنگ مهری خاطرنشان کرد: به دلیل آن که استاندارد و ضابطه خاصی برای میزان غلظت شیشه دودی خودرو‌ها وجود ندارد، پلیس در بخشنامه‌ها و اطلاعیه‌ها خود اعلام کرده است؛ اگر از فاصله 3 متری به تشخیص ماموران پلیس راهور، داخل خودرو (راننده و سرنشین آن) قابل مشاهده نباشد طبق مقررات، شیشه دودی غیرمجاز تلقی شده و قابل اعمال قانون است.

وی ادامه داد: در این رابطه علاوه بر راننده با نصابان برچسب غیرمجاز نیز از طریق ادارات نظارت بر اماکن برخورد خواهد شد؛ همچنین در مراکز تعویض پلاک نیز تا رفع برچسب شیشه دودی غیرمجاز، شماره گذاری وسیله نقلیه صورت نخواهد گرفت.

معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا درباره شرایط استفاده از شیشه‌های دودی در خودروها، گفت: اشخاصی که طبق مجوزهای پزشکی نیاز به استفاده از شیشه دودی دارند، میزان غلظت آن در کمیسیون‌های فنی و پزشکی پلیس راهور قابل تجویز است، بنابراین مکاتبات لازم با مراجع ذی‌ربط انجام شده تا شرایط استاندارد و میزان غلظت شیشه‌های وسایل نقلیه و نیز احیاناً اشخاصی را که بنا به دلایلی نیاز به استفاده از شیشه دودی دارند، مشخص کنند تا طبق آن، به طور یکسان اقدام شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
خودروی خارجی واقعا قیمتش خیلی گرونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۲ خرداد ۱۳۹۶
منم موافقم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۲ خرداد ۱۳۹۶
اونی که ثروت داشته باشه براش مهم نیست میخره
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۷:۱۰ ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
اگه خلاف قانونه پس چرا خود پلیسا از شیشه دودی استفاده میکنن!!!
Iran (Islamic Republic of)
اردشير
۰۹:۰۴ ۲۲ خرداد ۱۳۹۶
آفرين-دقيقا.تازه ديده شده کمربند رو برعکس ميبندن و موبايلم دستشونه موقع رانندگي.
آخه ميدوني ماهايي که مجبوريم ماشيناي 26-7 سال پيش دنيارو توي ايران سوار بشيم به اسم توليد ملي و صفر از امکانات پولدارها(که ايشالا هر روز بيشتر پولدار بشن چون ما خوبيه بقيه رو ميخوايم نه اينکه فحش بديم)بي نصيبيم.
يکم بخوايم خودمون رخ بديم به ماشينامون با انواع و اقسام جرائم روبرو ميشيم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
پدر منم یه خودروی خارجی داره شیشه هاش دودی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۲ خرداد ۱۳۹۶
چه خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
وای من اگر پول داشتم خودروی خارجی میخریدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۸ ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
من عاشق خودروهای خارجی هستم
آخرین اخبار