به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛غلامی با اشاره به ارتقا کیفیت غذای دانشجویان گفت: در گذشته برخی انتقادها به کیفیت غذای دانشگاه وارد بود، اما هم اکنون با اقدامات صورت گرفته کیفیت غذا به حد مطلوبی رسیده است.
وی افزود: هم اکنون هر وعده غذای دانشجویان دو منویی همراه با سه نوع دسر است که به انتخاب آنها خواهد بود.
غلامی بیان کرد: از طرفی شورای صنفی تغذیه دانشجویی شکل گرفته تا دانشجویان خود بر مراحل پخت، توزیع و برنامهریزی منوی غذا نظارت داشته باشند و تا آنها کیفیت غذا را تایید نکنند دانشگاه با پیمانکار تسویه حساب نخواهد کرد.
وی افزود: وضعیت سلف سرویسهای دانشگاه نیز به نسبت گذشته بسیار بهبود یافته و هم اکنون رییس دانشگاه بودجه ویژه اختصاص داده تا بتوانیم کار صنعتی سازی سلف سرویس را انجام دهیم.