به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
بوشهر، عبدالله نادری صبح شنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی عسلویه با بیان اینکه احداث کشتارگاه مورد تائید شبکه بهداشت و درمان و شبکه دامپزشکی یکی از اولویتهای حوزه سلامت است، اظهار داشت: در کمیته برنامه ریزی اعتبارات لازم برای احداث کشتارگاه در نظر گرفته خواهد شد.
رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان عسلویه با اشاره به اهمیت بیماری مشترک بین انسان و دام به ویژه تب کریمه کنگو، افزود: مرزهای ورودی شهرستان تحت کنترل شدید و ورود دامهای آلوده از شهرستانهای همجوار قرار خواهد گرفت.
وی در خصوص جمع آوری روغن پوماس نیز تاکید کرد: ورود بیش از پیش نیروی
انتظامی، تعزیرات، دادستانی، صنعت و معدن، اصناف و گمرگ در کار شبکه بهداشت
و درمان ضروری است.
نادری ضمن تاکید بر ضرورت تشکیل تیم قوی تا پایان ماه مبارک رمضان، ادامه داد: در تیرماه سال جاری با قاطعیت هرچه تمامتر با متخلفین که در این زمینه سلامتی مردم را به خطر میاندازند برخورد قانونی شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه نیز با بیان اینکه گفتمان جهان امروز، محوریت سلامت در توسعه پایدار است و تضمین سلامت بدون
توجه به جنس، سن، قومیت و محل زندگی بهعنوان ارزش و حقی همگانی از جمله
وظایف دولت شناخته شده و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر این موضوع
صراحت دارد، اظهار داشت: دولت موظف شده است برای نهادینه کردن مدیریت، سیاست گذاری، ارزشیابی و
هماهنگی گسترش سلامت همگانی و امنیت غذا و تغذیه در کشور، شورای عالی سلامت
و امنیت غذایی را تشکیل دهد.
جاسم زارعی اضافه کرد: بر اساس مقررات مصوب هیئت وزیران، رئیس جمهور، رئیس شورای عالی سلامت و
امنیت غذائی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی دبیری این شورا را بر عهده
دارند.
وی در ادامه گزارش مختصری از مصوبات جلسات قبل و اقدامات انجام شده را ارائه
کرد و اظهار داشت: آخرین جلسه پایان سال 95 درخصوص کشتارگاه وجمع آوری روغن
پوماس بود و اولین جلسه در سال 96 در فروردین ماه ویژه هفته سلامت و دومین
جلسه اضطراری ویژه مالاریا تشکیل شد.
زارعی با اشاره به احداث کشتارگاه بیان کرد: پیگیری های این شبکه و اداره دامپزشکی تاکنون نتیجه لازم را نداده و ورود بیش از پیش فرماندار، شهرداران و دهیاران را میطلبد چون شبکه بهداشت و دامپزشکی ناظر هستند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در خصوص جمع آوری روغن پوماس نیز خاطرنشان کرد: با همکاری ائمه جمعه، شهرداران، دهیاران و شورای اسلامی شهر و روستا در زمینه همکاری در خطر استفاده از روغن پوماس در حد وسیعی در سطح شهرستان انجام گرفت.
وی بر لزوم تشکیل یک تیم قوی و پای کار متشکل از نیروی انتظامی، تعزیرات، دادستانی، صنعت ومعدن، اصناف، گمرک، شبکه بهداشت و درمان و نماینده فرماندار تاکید کرد و افزود: با قاطعیت با افرادی که بهدلیل سودجوئی تاکنون علیرغم اطلاع رسانی وتذکرات قبلی، تمکین نکردند، برخوردشود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان در خصوص خطر انتقال بیماری های مشترک به ویژه بیماری خطرناک تب کریمه کنگو، به ضرورت کنترل شدید مرزهای ورودی استانهای مجاور به ویژه هرمزگان و فارس اشاره کرد و خواستار ممنوعیت ورود دام به شهرستان شد و افزود: از رئیس شورای سلامت شهرستان خواهش داریم که درصورت صلاحدید علاوه بر جمع
آوری روغن پوماس و احداث کشتارگاه، همچنین کنترل ورورد دام به شهرستان جزو
مصوبات جلسه در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/ ث