رئیس اداره دامپزشکی آبیک از نظارت بر تخم مرغ های مصرفی در قنادی های این شهرستان در ماه مبارک رمضان خبر داد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ مرتضی یعقوبی گفت: در این طرح ، بازرسان در بازدید از قنادی ها بر نحوه تامین و نگهداری تخم مرغ در تهیه انواع شیرینی بویژه زولبیا و بامیه نظارت می کنند.
 
وی افزود: رعایت زنجیره سرد و توجه به بهداشت تخم مرغ به دلیل قابلیت فساد پذیری بالا از اهمیت بالایی در تهیه محصولات غذایی برخوردار است و به همین دلیل تهیه و نگهداری تخم مرغ در قنادیها دارای ضوابطی است که در صورت رعایت نکردن این شرایط ، سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کارشناس ایمنی و بهداشت
۰۸:۰۷ ۲۳ خرداد ۱۳۹۶
همانطور که در عکس پیداست مسئولین و همچنین پرسنل این واحد مورد نظر بدون استفاده از کلاه و روپوش در حال کار و بازدید می باشند.
پرسنل از دمپایی استفاده می کند.
و به نظر می رسد که البسه پرسنل واحد فاقد نظافت مناسب باشد.