به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قزوین؛ مرتضی یعقوبی گفت: در این طرح ، بازرسان در بازدید از قنادی ها بر نحوه
تامین و نگهداری تخم مرغ در تهیه انواع شیرینی بویژه زولبیا و بامیه نظارت
می کنند.
وی افزود: رعایت زنجیره سرد و توجه به بهداشت تخم مرغ به
دلیل قابلیت فساد پذیری بالا از اهمیت بالایی در تهیه محصولات غذایی
برخوردار است و به همین دلیل تهیه و نگهداری تخم مرغ در قنادیها دارای
ضوابطی است که در صورت رعایت نکردن این شرایط ، سلامت مصرف کنندگان را به
خطر می اندازد.
انتهای پیام/
پرسنل از دمپایی استفاده می کند.
و به نظر می رسد که البسه پرسنل واحد فاقد نظافت مناسب باشد.