معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر خبر داد:
معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر خبر داد:
به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان زمان حسینی با اشاره به مزایای پستهای GIS در صنعت برق و لزوم بهره گیری از این نوع تجهیزات به عنوان یکی از راهکارهای جلوگیری از تاثیر آلودگی هوا بر تاسیساتی برقی، گفت: کارخانه هایی در کشور به منظور ساخت تجهیزات پستهای GIS در دست احداث است.
معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر ابراز داشت: هر چند پستهای GIS به دلیل قرارگیری در محفظه گازی دارای هزینه تعمیر و نگهداری و نرخ خرابی کم هستند ولی به حجم سرمایه گذاری بالایی نسبت به پستهای باز نیاز دارند.
حسینی این نسبت را یک به ۴ اعلام کرد و افزود: در حال حاضر شرایط اقتصادی صنعت برق محدودیتهایی را برای بکارگیری کافی از آنها ایجاد میکند.
وی همچنین از بهره برداری از کارخانه هایی در زمینه ساخت تجهیزات پستهای GIS در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تعدادی از شرکتهای بخش خصوصی اقدام به احداث چند خط تولید در این زمینه کرده اند که طی سالهای آینده به بهره برداری خواهند رسید.
حسینی با بیان اینکه در حال حاضر به بیش از ۳۰ کشور دنیا صادرات خدمات فنی و مهندسی داریم گفت: به لحاظ توانمندی پیمانکاران و مشاوران ما در بخش فوق توزیع و انتقال حتی طرحهای بین المللی را اجرا میکنند.
براین اساس، پیشتر، آرش کردی مدیر عامل توانیر نیز در این خصوص گفته بود:در حال حاضر سازندگانی وارد مراحل ساخت پستهای GIS شده اندو مراحل اخذ تستهای مورد نظر از مراجع معتبر بین المللی را طی میکنند.
وی تاکید کرده بود که صنعت برق بومی سازی این پست را رها نکرده است و آن را پیگیری میکند.
برپایه این گزارش؛ نسل جدید پستهای برق که با نام اختصاری GIS (Gas Insulated substations) یا پستهای عایق گازی معروف است.
از مهمترین ویژگیهای پست GIS میتوان به کاهش قابل توجه ابعاد این پست فوق توزیع، عدم نیاز به عملیات نگهداری دورهای کوتاه مدت، کلاس حفاظت بالا، مناسب برای نواحی آلوده و البته گرانتر بودن آن نسبت به پستهای قدیمی (AIS) اشاره کرد.
انتهای پیام/