به گزارش
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سعید رضایی دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به اینکه پایش و پالایش برچسب فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارتقاء سلامت مصرف کننده با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده از برنامههای عملیاتی و مهم به شمار میرود به همین علت این برنامه در دستور کار تمامی معاونتهای غذا و دارو قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در این راستا تمامی معاونتها باید کنترل و نظارت بر برچسب فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولیدی و وارداتی دائما در دستور کار قرار داده و در صورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق ضمن پیگیریهای قانونی تا حصول نتیجه، گزارش عملکرد به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی ارسال گردد.
رضایی اظهار کرد: هر کدام از معاونتهای غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی موظف است هر هفته اقدام به پایش و پالایش حداقل ۲۵ برچسب غذایی، آشامیدنی تولیدی و وارداتی متفاوت به صورت رندوم از سطح عرضه نماید. لازم به ذکر است در خصوص پایش و پالایش فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی برچسب ها، هرکدام از معاونتها علاوه بر گزارش هفتگی مربوط به آن حوزه (مازاد بر حداقل ۲۵ عدد برچسب فرآورده) میتواند از پتانسیل مسئولین فنی با ایجاد انگیزشهای لازم بهره برداری کند، منوط به اینکه صحت و دقت اطلاعات مورد تایید باشد.
دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری و بسته بندی اداره کل نظارت بر فرآوردههای خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو یادآور شد: مسئولیت حسن اجرای دقیق برنامه به عهده معاونت غذا و دارو بوده و نظارت بر صحت و دقت اطلاعات ارسالی بر عهده مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی است.
انتهای پیام/