بدن انسان کربوهیدراتها را به آهستگی هضم می کند که آزاد کردن تدریجی انرژی طی ساعتهای روزه داری کمک می کند.
کربوهیدراتها در غذاهای سرشار از فیبر مانند نان و فطیر های تهیه شده از غلات کامل وجود دارد.
شیر و میوه را در برنامه سحری خود بگنجانید زیرا گزینه خوبی است ،شما می توانید بادام و آجیل های بدون نمک را برای افزایش پروتئین به سفره سحری خود اضافه کنید.
از استفاده ازغذا های روغنی و چرب هنگام سحری، به ویژه در روزهای گرم خودداری کنید زیرا حاوی مقادیر زیادی انرژی و کالری است که موجب افزایش ترشح عرق و اختلال در فعالیت دستگاه هاضمه می شود.
در سحر از غذاهای سرشار از پتاسیم استفاده کنید زیرا در جلوگیری از تشنگی در زمان روزه داری نقش دارد. موز، شیر،خرما و کشمش خشک بهترین خوراکی های حاوی پتاسیم است.
در سفره سحر از گذاران نوشیدنی های گاز دار جلوگیری کنید زیرا باعث سو هاضمه می شود به جای آن از آب و آبمیوه های مفید استفاده کنید.
برای جلوگیری از تشنگی یا گرسنگی طی روز، در وعده سحری از نمک و شیرینی جات استفاده نکنید .
انتهای پیام / د