تا کنون هیچ موردی از بیماری تب کریمه کنگو در گلستان گزارش نشده است، اما به دلیل ابتلا چند مورد در استان همجوار ما مازندران، باید تمامی اقدامات پیشگیرانه در حوزه این بیماری خطرناک صورت بگیرد.

 علی اصغر طهماسبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان  
در اولین جلسه ستاد پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در استان گلستان با تأکید بر آموزش و اطلاع رسانی پیرامون این بیماری گفت: آموزش و ترویج عمومی به ویژه در گروههای در معرض خطر نظیر دامداران، کارکنان کشتارگاه ها، قصابان، کشاورزان، جنگل بانان و به خصوص روستائیان و عشایر در راستای آشنایی با بیماری از ضروریات است.

وی ادامه داد: اهتمام لازم به توسعه فضاهای کشتارگاهی بهداشتی و کشتار دام در مراکز مجاز، ساماندهی کشتار دام در روستاها، رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی در کارکنان زنجیره کشتار و انتقال گوشت و هم چنین افراد شاغل در هنگام کار با دام‌ها مشتمل بر واکسیناسیون، تزریقات و.... در کنار بهسازی دامدارهای سنتی و اماکن دامی از مهمترین اقداماتی است که در جهت کنترل و پیشگیری از این بیماری باید صورت بگیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمپاشی هدفمند محیط نگهداری دام‌ها را از دیگر اقدامات مؤثر درزمینه کنترل و پیشگیری عنوان کرد و افزود: در این خصوص باید از ظرفیت بخشداری‌ها و دهیاری‌ها استفاده شود.

طهماسبی بیان کرد: اطلاع رسانی پیرامون بیماری تب کریمه کنگو توسط مدیرکل دامپزشکی استان صورت خواهد گرفت.

وی تاکید کرد:از مردم استان انتظار داریم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی استان تهیه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در پایان خواستار بازرسی و نظارت هرچه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی استان از مراکز فروش گوشت و همچنین رستوران‌ها شد.
 
انتهای پیام / ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.