وی افزود: بیش از ۱۰ جلسه کارشناسی با بانکها، دستگاههای اجرایی و سایر مسئولان مرتبط داشتهایم و رقم نهایی سرمایهگذاری این سند ۶۴۰۹ میلیارد تومان است که باید به اشتغال ۲۵ هزار و ۴۷۶ نفر منجر شود.
غضنفری با بیان اینکه سند فوق نسبت به سال گذشته متفاوت است، گفت:: تولید نقش پررنگی در این سند دارد و در حوزههای مختلف طبق برنامه باید تلاش کنیم که به اهداف موردنظر دست پیدا کنیم.
معاون استاندار لرستان افزود: در بحث صادرات امسال رشد ۲۸ درصدی را هدفگذاری و برای آموزش مهارت و توانمندسازی ۳۰ هزار نفر برنامهریزی کردهایم و به همین ترتیب در سایر بخشها نیز برنامه ریزی های دقیق داریم.
وی در ادامه گفت: سال گذشته ۴۱۳۶ میلیارد تومان سرمایهگذاری در استان داشتهایم که امسال افزایش ۲۰۰۰ میلیارد تومانی در دستورکار قرار گرفته است. ۱۷. ۵ درصد سهم منابع دولتی و مابقی غیردولتی بوده و سرمایهگذاری هلدینگ ها که سال گذشته صفر بوده امسال به حدود سه درصد رسیده است.
غضنفری با اشاره به سهم بانکها در این سند، تصریح کرد: بانکها معادل ۶۳. ۷۹ درصد از سند سهم دارند که ۲۶۷۱ میلیارد تومان سهم دولتیهاست یعنی معادل ۶۵. ۳ درصد و ۱۴۱۷ میلیارد تومان حدود ۳۴. ۶ درصد سهم بانکهای خصوصی بوده و این در حالیست که سال گذشته ۱۵ درصد سهم داشتهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خاطرنشان کرد: سال قبل لرستان به عنوان استانی در کشور مطرح شد که در زمینه سند اشتغال بسیار موفق بوده و پیشنهادهای ما را خواستند که به دیگر استانها تعمیم بدهند و امسال هم باید با جدیت خاصی در راستای تحقق سند گام برداریم.
وی گفت: خرمآباد سال گذشته یکی از موفقترین شهرستانها بوده و رتبه اول در تسهیلات با پرداخت حدود ۱۰۴۹ میلیارد تومان (حدود ۲۶ درصد کل) استان را کسب کرد و امسال ۱۷۲۱ میلیارد تومان در سند پیشبینی شده که رشد خوبی دارد و انتظار داریم مدیران شهرستان باز هم مثل سال گذشته موفق باشند.
انتهای پیام /د