به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ربيع فلاح جلودار استاندار مازندران در جلسه شورای همآهنگی بانکهای استان، با قدردانی از تعامل و همکاری سیستم بانکی استان در بخشهای مختلف پارسال كه موجبات تقويت توليد و اشتغال و رونق اقتصادی در استان را فراهم آورد، گفت: بانک ها عامل محركه سرمایه گذاری و زمینه ساز تقويت توليد و اشتغال هستند.
وی سيستم بانكی را از مؤثرترین جریان های اقتصادی استان توصيف کرد و افزود: همه دستگاه های اجرايی و نهادهای زيرمجموعه قوا در استان بايد در راستای بالندگی اقتصادی استان هم افزایی نمايند و از حداكثر مزیت ها و قابلیت های اقتصادی استان در اين مسير بهره گیری شود.
فلاح جلودار با بیان اينكه روند تسهيلات دهی بانک ها تا ابلاغ بخش نامه های جديد استمرار يابد و بههیچ وجه متوقف نشود، گفت: نظارت بر نحوه هزينه كرد تسهيلات دريافتی از سوی واحدهای توليدی، توسط بانک ها و دستگاه های اجرايی مجدانه دنبال شود.
استاندار مازندران با بیان اينكه از ظرفيت صندوق توسعه ملی در جهت توسعه سرمایه گذاری بیش از پیش استفاده شود، افزود: واحدهای اولویت دار به ویژه واحدهای صادرات محور شناسايی و در مسير دريافت تسهيلات قرار گيرند.
حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری نيز در این جلسه گفت: 1108 واحد تولیدی تاکنون جمعاً به میزان 490 میلیارد تومان از تسهیلات بسته رونق تولید بهرهمند شدند.
وی با بیان اینکه 104.26 درصد سهمیه استان از بسته رونق تولید در سال گذشته جذب و پرداخت شده است، افزود: 4 هزار و 900 میلیارد تومان از محل توان تسهیلات دهی بانک ها پارسال در قالب های مختلف در استان پرداخت شد.
موسوی مديرعامل شركت شهرکهای صنعتي مازندران نيز در اين جلسه گفت: در سال 95 به 180 واحد توليدی مستقر در شهرکهای صنعتی 1450 ميليارد ريال و در دو ماه سال 96 نيز به 16 واحد توليدی مبلغ 350 ميليارد ريال تسهيلات پرداخت شد.
وی افزود: درمجموع تاكنون 196 واحد توليدی و صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی مبلغ 1800 ميليارد ريال تسهيلات طرح رونق توليد دريافت کردند.
انتهای پیام/ م