معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: تعداد 228 هزار و 881 مورد بازرسی در سال گذشته در استان صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ سلیمان علیزاده با اشاره به اینکه در استان آذربایجان‌غربی تعداد 71 هزار و 31 واحد یعنی 85 درصد با پروانه تولیدی صنفی، توزیعی و خدماتی فعالیت می‌کنند افزود: از سوی دیگر تعداد 10 هزار و 50 واحد یعنی 12 درصد بدون پروانه و تعداد یک هزار و 549 واحد یعنی سه درصد انبار و سردخانه فعال بوده و در مجموع 82 هزار و 630 واحد در کل استان فعالیت می‌کنند.

وی تصریح کرد: در این رابطه بیشترین واحد صنفی یا غیر صنفی به ترتیب مربوط به شهرستان ارومیه با 26 درصد، شهرستان بوکان و خوی هر کدام 10 درصد، شهرستان مهاباد و میاندوآب هر کدام هشت، شهرستان نقده 6 درصد، شهرستان پیرانشهر و سلماس هر کدام پنج، شهرستان سردشت و تکاب هر کدام چهار درصد و نیز شهرستان شاهین‌دژ و ماکو هر کدام سه درصد، بیشترین واحد صنفی را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: هم‌اکنون بیشترین واحدهای صنفی با پروانه به ترتیب مربوط به شهرستان‌های ارومیه با 17 هزار و 545 واحد، بوکان با هشت هزار و 672 واحد، خوی با هشت هزار و 222 واحد، مهاباد با 6 هزار و 798 واحد، میاندوآب با 6 هزار و 327، نقده با چهار هزار و 682 و سلماس با چهار هزار و 473 واحد به ترتیب بیشترین واحد صنفی با پروانه را به خود اختصاص داده‌اند .

وی بیان کرد: از سوی دیگر بیشترین واحد صنفی بدون پروانه نیز به ترتیب مربوط به شهرستان‌های ارومیه با 29 درصد، مهاباد با 12، میاندوآب و بوکان با 9 و نقده با 6 درصد بیشترین واحد صنفی بدون پروانه را به خود اختصاص داده‌اند.

علیزاده با اشاره به اینکه 228 هزار و 881 مورد بازرسی در سال گذشته در استان صورت گرفت گفت: در سال گذشته چهار درصد واحدها منجر به تشکیل پرونده به ارزش یک هزار و 56 میلیارد ریال شده و برای رسیدگی نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی افزود: این تعداد نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش در بازرسی و 6 درصد کاهش در تشکیل پرونده و یک هزار و 263 درصد افزایش در ارزش ریالی پرونده‌ها داشته است.

وی با اشاره به اینکه از تعداد 228 هزار و 881 مورد بازرسی به عمل آمده به ترتیب 57 درصد مربوط به واحد خرده فروشی بوده است تصریح کرد: علاوه بر آن، 19 درصد مربوط به تولیدی صنفی، 18 درصد واحد خدماتی، چهار درصد واحد عمده فروشی و یک درصد تولیدی صنعتی را شامل می‌شود.

علیزاده گفت: از تعداد 9 هزار و 729 فقره پرونده متشکله به ترتیب 54 درصد مربوط به واحد خرده فروشی، 22 درصد تولیدی صنفی، 22 درصد واحد خدماتی،دو درصد واحد تولیدی صنعتی و یک درصد واحد عمده فروشی را شامل می‌شود.

وی بیشترین تخلفات مکشوفه را نیز به ترتیب مربوط به عدم نصب برچسب کالا با 27 درصد، گرانفروشی با 22 درصد، سایر با 18 درصد،کم فروشی 16 درصد و نیز تقلب و عدم صدور فاکتور هر کدام هفت درصد خواند.

به گفته معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی، در سال گذشته بازرسان اتحادیه واحد بازرسی اصناف در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه به تعداد 70 نفر بوده که 15 نفر در مرکز استان و 55 نفر در شهرستان‌ها فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.