علی آزاد روانشناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار
حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار کرد: گاهی برخی خانم ها در تصمیم گیری برای ازدواج دچار اشتباهاتی می شوند که ممکن است باعث از دست دادن فرصت های مناسب و به تأخیر افتادن ازدواج آن ها شود، یکی از این موارد تمرکز روی نکات منفی فرد است که باعث ایجاد احساسات منفی می شود.
وی در ادامه تأکید کرد:از سوی دیگر، ایثار،فداکاری و یا دلسوزی بیش از حد نسبت به دیگران، که باعث نادیده گرفتن خواسته ها و ارزش های خود فرد شود هم یکی از موارد اختلال در تصمیم گیری محسوب می شود.
آزاد تصریح کرد: برخی از خانم ها داشتن شغل مناسب و یا تحصیلات بالای خود را دلیلی دانسته که از موضع بالا به دیگران نگاه کنند که این طرز فکر باعث ایجاد سد بزرگی در رسیدن به خوشبختی و انتخاب درست آن ها می شود.
وی افزود: یکی دیگر از اشتباهات رایج برخی خانم ها در برخورد با خواستگار این است که انتظار دارند فرد، ایده آل و عاری از هر گونه عیب باشد در صورتی که چنین توقعی کاملأ غیر منطقی است.
آزاد خاطر نشان کرد:فرهنگ و اخلاق مشترک را در انتخاب همسر آینده لحاظ کنید و از آرمان گرایی بیش از حد برای زندگی آینده اجتناب کنید.
انتهای پیام/
تیپ قیافه اصلا مهم نیست......
چرا دولت از ما بیکارها حمایت نمیکنه مثل فلان کشور ها که به ازای هر فرزند بهشون کمک مالی میکنه
چرا تا وقت بدنیا امدن فرزند همه هزینه های پزشکی رو پرداخت نمیکنه؟ چرا تا ی مدت به ازای هر فرزند کمک هزینه نمیده؟ این تنها راه افزایش جمعیته .
توقع زیادی نیست خیلی از کشورها انجام میدن