۱- دامداران در صورت مشاهده کنه بر روی بدن دام، حتما نسبت به سمپاشی دامها و جایگاه نگهداری آنها اقدام کنند.
۲- همه روزه باید نسبت به تمیز کردن جایگاه نگهداری دام اقدام شود.
۳- دامداران از جداسازی و له کردن کنههای موجود روی بدن دام جدا خودداری کنند.
۴- شهروندان گوشت و فرآوردههای خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند.
۵- گوشت باید بمدت ۲۴ – ۱۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسد.
۶- دل و جگر (آلایش خوراکی) باید بمدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسد.
۷- خانمهای خانهدار حتما در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت از دستکش استفاده کنند.
از شهروندان درخواست میشود، در صورت هرگونه سوال پیرامون بیماری CCHF با شماره تلفن چهار رقمی ۱۵۱۲ روابط عمومی دامپزشکی تماس برقرار کنند.
انتهای پیام/ د