به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان؛ مدیرعامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه خوشبختانه کیفیت نان تولیدی در زنجان مطلوب است گفت: طبق بررسی مرکز پژوهشهای غلات کشور و طبق آماری که دراردیبهشت ماه بدست آمده، استان زنجان در بحث پخت نانهای تافتون، سنگک و بربری رتبه اول کشور و درپخت نان لواش در رتبه دوم کشوری قراردارد.
منصوری با بیان اینکه نان بربری و سنگک بیشترین مصرف را دراین ماه دارند، تمهیدات لازم برای تامین نیاز روزه داران و ارائه نان با کیفیت درایام مبارک ماه رمضان گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان همچنین به اقدامات نظارتی درماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: دراین ماه از نانواییهای استان به صورت متمرکر بازرسی به عمل میآید.
وی در پایان افزود: بازرسی ازواحدهای نانوایی درغالب یک اکیپ بازرسی به صورت متمرکز روزانه انجام میشود.
انتهای پیام/ن