برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره) در کویت/
برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره) در کویت/
![عنایتی: در اندیشه امام خمینی حکومت در خدمت مردم است؛ نه مردم در خدمت حکومت عنایتی: در اندیشه امام خمینی حکومت در خدمت مردم است؛ نه مردم در خدمت حکومت](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1396/3/13/6312649_851.jpg)
به گزارش
حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، در این مراسم علیرضا، عنایتی سفیر ایران در این کشور عربی با اشاره به نهضت امام خمینی(ره) و تاثیر آن بر منطقه و جهان اسلام در بخشی از صحبتهای خود اظهار کرد: نهضت امام خمینی(ره) بر پایه اتکا به خداوند و اعتماد بر مردم استوار بود و این دو مولفه اکنون دو ستون انقلاب اسلامی ایران هستند.
وی تاکید کرد: مردم در اندیشه امام نقش محوری در جامعه دارد و در این اندیشه حکومت در خدمت مردم است نه مردم درخدمت حکومت.
در این مراسم تعدادی از شخصیت های دینی ، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کویت، اعضای انجمن دوستی ایران و کویت و تعدادی از ایرانیان مقیم این کشور حضور داشتند.
انتهای پیام/