به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رنگ صورتی فلامینگو به خاطر نظام "غذایی گزینشی" او شکل می گیرد. فلامینگوها به طور اساسی غذای خود را از موجودات دریایی مانند میگوها و جلبک های سرشار از رنگ های طبیعی به نام "کاروتن" تأمین می کنند.
کاروتن همان رنگی است که منجر می شود تا میگو در زمان پخته شدن از رنگ خاکستری به رنگ صورتی دربیاید.
کاروتن باعث می شود تا فلامینگو رنگ متمایز صورتی بگیرد و آن را حفظ کند. اگر فلامینگوها هم مانند سایر پرندگان از حشرات، دانه ها و یا توت و...تغذیه می کردند، رنگ پرهای آنها هم سفید و یا در نهایت مایل به صورتی خیلی کمرنگ می گردید.
با وجود این که جلبک ها و خزه ها اصولا در نظام غذایی انسان ها نیستند، اما ما انسان ها هم روزانه غذاهای سرشار از کاروتن را میخوریم. کاروتن باعث قرمزی، زردی، و رنگ نارنجی بسیاری از میوه ها و سبزیجات است؛ از جمله ی آنها هویج، زردآلو، انبه، سیب زمینی شیرین و کدو حلوایی است، اما چون انسان ها علاوه بر اینها مواد غذایی دیگری را هم در برنامه ی غذایی خود دارند پس جای نگرانی نخواهد بود که رنگ پوست انسانها همانند پر فلامینگوها به رنگ صورتی پررنگ یا نارنجی دربیاید.
منبع: تابناک
انتهای پیام/