معاون غذا و دارو علوم پزشکی کردستان از سنتی بودن و فعالیت 30 کارگاه غیر مجاز پنیر سازی در کردستان خبر داد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج؛ کامبیز حسن‌زاده معاون غذا و دارو علوم پزشکی کردستان، عصر امروز در جلسه کارگروه سلامت که در استانداری کردستان برگزار شد با اشاره به وضعیت واحدهای پنیرسازی سنتی غیرمجاز، گفت: درحال حاضر حدود 30 کارگاه پنیرسازی غیرمجاز در استان و به ویژه شهرستان دیواندره درحال فعالیت هستند. 

به گفته وی موارد متعدد نواقص فنی و بهداشتی در واحدهای مذکور از جمله عدم تهیه و نصب تجهیزات لازم جهت سالم سازی شیر مصرفی گزارش شده است.

حسن‌زاده با بیان اینکه پنیر سنتی دارای ریسک آلودگی بالایی هستند، هسدارهای لازم به واحدهای پنیرسازی داده شده است و جهت اخذ مجوزهای بهداشتی از معاونت غذا و دارو تشویق شده‌اند.

معاون غذا و دارو علوم پزشکی استان در پایان افزود: جهت برخوردهای قانونی با کارگاه‌های بدون مجوز و غیر بهداشتی و همچنین ایجاد محیط نا امن برای آنان، حمایت هرچه بیشتر دادستانی و نیروی انتظامی لازم است.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.