به گفته او، نزدیک به هشت میلیون نفوس در کابل زندگی می کنند، این در حالی است که تنها چهارده هزار پولیس مسوولیت تأمین امنیت این شهر بزرگ را در شرایط حساس کشور به عهده دارند.
به گفته صدیقی، قرار محاسبه شورای ولایتی کابل، به هر ۶۰۰ نفر در شهر کابل یک پولیس می رسد که به هیچ عنوان در تأمین امنیت شهروندان کافی نیست.
او تأکید کرد که تعداد پولیس کابل باید زیاد شود، زیرا دشمنان قسم خورده با استفاده از ولایات ناامن همجوار کابل، پایتخت را بیشتر در محراق توجه قرار می دهند.
به گفته صدیقی، افزون بر حملات انتحاری و انفجاری در چهارده روز گذشته، ۹۸ واقعه جرمی مانند جنگ مغلوبه، سرقت، حمل سلاح، تهدید به مرگ و... در کابل اتفاق افتاده و۱۷۴ نفر متهم نیز در پیوند با قضایا گرفتار شده است.
به گفته صدیقی، وقتی که آمار جنایت در شهر کابل به این اندازه بلند باشد، ایجاب می کند که حکومت توجه بیشتری برای تأمین امنیت داشته باشد.
به گفته این وکیل شورای ولایتی، وضعیت در حال حاضر به گونه ای است که طالبان به صورت علنی در شهر کابل گشت و گذار می کنند و مسوولین حکومت وحدت ملی همچنان درخواب اند و از حوادث اتفاق افتاده در پایتخت حتی عبرت نمی گیرند.
او تأکید کرد که در نهادهای عدلی و قضایی باید محکمه خاص ایجاد شود تا پرونده عاملین انفجار به اسرع وقت بررسی شود، زیرا طولانی شدن بررسی ها باعث می شود که قاتلین و مجرمین به نحوی برائت حاصل کنند.
این در حالی است که حمله انتحاری امروز صبح کابل، با واکنش های تند مردم این شهر مواجه شده است.
محمد قاسم یک تن از شهروندان کابل به آوا، گفت: انفجار صبح چهارشنبه به اندازه ای قوی بود که آخرین نقطه غرب کابل و دشت برچی را نیز تکان داد.
به گفته او، "مردم از امنیت خود کاملا ناامید شده اند و فکر می کنند که هر لحظه ممکن است حوادث مشابهی در هر جای کابل اتفاق بیفتد".
محمد علی انصاری نیز شهر کابل را مکانی امن برای شهروندان می داند و می گوید اگر وضعیت این گونه ادامه پیدا کند، مردم مجبور است پایتخت را ترک کنند.
اما به گفته انصاری، مشکل اساسی اینجا است که در هیچ گوشه افغانستان مکان امن وجود ندارد تا زندگی به صورت عادی جریان پیدا کند.
او از حکومت وحدت ملی و نیروهای ناتو خواست که اگر نمی توانند امنیت مردم را تأمین کنند، رسما اعلام کند تا مردم خود تکلیف شان را روشن سازند.