به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ؛ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و در راستای نظارت مستمر بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی دراینگونه اماکن این طرح به مدت یک ماه اجرا می شود.
وی افزود:به منظور اطمینان شهروندان،با هماهنگیهای به عمل آمده با سازمانهای مرتبط اکیپهایی به صورت ثابت و سیار در طول این ماه سازماندهی و با برنامهریزی منظم تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی را بازدید و نظارت خواهند کرد.
وی در پایان از شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام را با شماره پیغام گیر 1512 اطلاع دهند.
انتهای پیام/م